Вхід | Реєстрація

Модні прикраси у всі часи року

Модні прикраси у всі часи року

Кожен новий сезон диктує свої модні правила. Ювелірні прикраси яскравий приклад того. Взимку і в свята актуальні сніжинки, перли та аксесуари у вигляді ялинок, новорічних куль. Влітку дівчата відриваються по повній і носять самі яскраві аксесуари: масивні кольє і браслети, прикраси з емалевим покриттям в насичених тонах і фантазійні сережки.

Навесні і восени теж дотримуються свої тенденції: по колірній палітрі каміння, прикрашають вироби. Навесні це витончені ланцюжки, сережки у вигляді квітів і метеликів; восени масивні варіанти зі вставками з дерева, бурштину і цитринів. Виходять цілі колекції, присвячені кожному з часів року. Але експерти Злато.UA розкажуть про прикраси, актуальних у всі пори року.

Топ-7 прикрас на всі пори року

Сережки-кільця

Таку модель називають «конго». В тренді великі моделі, обожнювані Ріанною і Кендалл Дженнер. Але якщо купити аксесуар з діаметром до 4 см, ви легко потрапите в ціль і отримаєте універсальну прикрасу для будь-якого часу року, стиль одягу та зовнішність. Їх носять і з коханою водолазкою, і з класичним чорним блейзером і з вечірньою сукнею.

Сережки кільця

Золотий браслет

Щоб не помилитися, вибирайте класичні плетіння: якірний, змійку або панцирні. Тоді аксесуар буде гармоніювати і з casual-футболкою, і з зимовим пуловерів. А ще до браслетів з традиційним плетінням легко підібрати оригінальний кулон або підвіску.

Сережки-гвоздики з прозорими вставками

Діаманти або фіаніти залежить від бюджету, але така модель вже давно числиться в категорії must have. І якщо без чергового забавного шарму для браслета можна обійтися, то цвяшки апріорі повинні бути в ювелірної скриньки!

сережки гвоздики з прозорими вставками

Класичний ланцюжок із золота або срібла

Одне із самих популярних прикрас можна поєднувати буквально з будь-якими речами і бути в тренді! Ланцюжок гармонує і з чорним светром, і з нарядом в білизняному стилі. Але врахуйте, що моделі з масивним плетінням не носять з кулонами: це повноцінні аксесуари, які не потребують доповнень.

Декоративний хрест без розп'яття

Хрестики ще один фаворит в жіночих коробочках з аксесуарами, актуальний в будь-який час року. Вибираючи прикрасу зі вставками, орієнтуйтеся на свій кольоротип: відтінок очей, волосся і шкіри.

хрест без розп’яття

Кільця в стилі «геометрія»

Важливо вибрати лаконічний варіант без вставок: це полегшує догляд за виробом і робить його по-справжньому універсальним. Щоб трохи вийти за рамки мінімалізму, зупиніться на двокольоровій моделі: з білого і жовтого золота.

Брошка або ефектна булавка

Маленька деталь легко направляє образ в потрібне русло: від суворого і лаконічного до розкішного вечірнього. Все залежить від розміру прикраси і наявності вставок.

брошка

Бути завжди в тренді? Легко! Якщо у вас парочка секретів від експертів Zlato.ua. Достатньо мати в своєму арсеналі базові прикраси на всі пори року. Подбайте про своїх близьких і рідних, порадувавши їх ювелірними радощами та емоціями!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2018, 10:22 | Полтавщина | Цікаве
1. Volxa / 20 березня 2018, 13:21
Мені дуже до вподоби срібляні речі і в магазині Злато сподобалось багато речей. Але хотілось би спитати: якщо я придбаю ланцюжок та серіжки, можна їх носити з золотою обручкою? Чи це недоречно? Хочеться бути в тренді і мати модні прикраси, але ж і треба знати, що з чим пасує. За пораду буду вдячна.
2. Mira / 10 лютого 2020, 17:16
Есть украшения, которые в тренде, но на них лучше не ориентироваться. Один сезон или максимум два и они перестанут быть актуальными. Я люблю более классические модели. Они всегда в моде и, если даже в этом сезоне что-то не в моде, то через пару лет опять войдет в моду.
Давно покупаю украшения в магазине Zlato и знаю, что всегда в тренде. Что я покупаю вещь, которую буду носить с удовольствием
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації