Вхід | Реєстрація

Потрібні красуні на конкурс

Потрібні красуні на конкурс

Відділ культури оголосив про набір дівчат, які бажають взяти участь у традиційному шоу «Надворсклянська україночка».

Щорічний конкурс для вродливих і талановитих дівчат проводиться в місті ще з 1989 року. Його організацією займаються працівники районного Центру культури і дозвілля.

Щоправда, до 2014‑го переможниця шоу отримувала титул «Надворсклянська красуня». Та потім «красуню» замінили «україночкою».

Минулорічний конкурс проходив із нагоди жіночого свята 8 Березня. Головний титул отримала Юлія Князєва, яка виявилася найвродливішою та найобдарованішою з п’яти учасниць. Саме вона має передати корону своїй наступниці.

Умови та правила для цьогорічних учасниць залишаються незмінними. На момент подачі заявки конкурсанткам має виповнитись 14 років. До участі запрошуються дівчата до 20 років. На них чекатимуть п’ять конкурсних етапів: «Представлення» (цікава розповідь про себе), «Творчий» (демонстрація своїх умінь і талантів), «Питання — відповідь» (перевірка розумових здібностей), «Купальний костюм» (створити свій образ), «Сучасна україночка» (демонстрація класичного одягу з національними елементами).

Журі конкурсу оцінюватиме творчі здібності учасниць, відповідність образу до стилю, їх уміння підійти до виконання завдання і тримати себе на сцені.

Набір конкурсанток триватиме до 15 лютого.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації