Вхід | Реєстрація

Шлях красивих справ

Шлях красивих справ

Відкритий лист Філоненку Ігорю Миколайовичу

Шановний Ігоре Миколайовичу!

Особисто я знаю Вас, як розумну і порядну людину. Протягом багатьох років написані Вами статті об’єктивно відтворювали громадську думку, а часом навіть формували її. Погодьтесь, що це накладало на Вас особливу відповідальність. Але Ваша стаття «Обіцянки міського голови» та й ряд інших надрукованих у тижневику «ЕХО» публікацій дали привід мені звернутися до Вас саме у такій формі.

Але давайте про все по порядку. Після останніх виборів очільника нашого міста створюється враження, що найголовнішою метою газети є намагання довести виборцям, що їх рішення було помилковим. Не бажаю перелічувати всі теми, до яких Ви зверталися, але тенденцію Ваших дій спробую окреслити.

Спочатку на адресу мера були висунуті звинувачення у розкраданні бюджетних коштів, потім — їх нецільового використання при проведенні Дня міста. Далі була епопея з водою. Ваша головна теза «води в місті не буде» не спрацювала. Паніки і масових невдоволень владою не було. Більше того, поглиблене вивчення цього питання дало можливість (давайте називати речі своїми іменами) викрити «злочинне угрупування», яке займалося зловживаннями за кошти громади. У деякій мірі завдяки і Вам, їх було звільнено із КП «Водоканал». Проте ніхто з них не звернувся з позовом до суду про захист своєї честі й гідності. Ви ж їх захищали до останнього і це свідчить не на Вашу користь.

Започатковуючи нову і, в цілому, потрібну рубрику щодо виконання обіцянок і заяв про наміри, я б на Вашому місці, Ігоре Миколайовичу, розпочав би із себе. А саме: прозвітував би перед читачами про те, скільки звинувачень було висунуто на адресу меру міста та яка кількість із них отримала підтвердження і зацікавлення у правоохоронних органів. За решту непідтверджених — вибачитися. Це було б по-чоловічому і викликало б у читачів повагу.

На жаль, Ви обрали інший шлях, який не призведе до порозуміння і компромісу, а лише буде викликати у Вашого опонента все жорсткішу реакцію. Поряд із тим, мені чомусь здається, що підсвідомо Ви вже зробили для себе висновок, що гру програно, а ті, хто на це надихали, поступово залишають Вас. І підтвердженням моїх слів є те, що в згаданій статті «Обіцянки міського голови» ви до мера міста, кількість прихильників якого постійно зростає, вживаєте такі вислови як «під впливом коноплі», «гриби галюциногени», психотропні засоби. Ви цим не мера ображаєте, він на це не звертає увагу. Ви цим ображаєте людей, які йому вірять, та й показуєте свій рівень культури і спілкування з опонентами.

А щодо планів міського голови, які Ви називаєте обіцянками, то важко краще сказати про це, аніж написав Омар Хаям:

Не верь тому, кто говорит красиво,
В его словах всегда игра.
Поверь тому, кто молчаливо
Творит красивые дела.

Думаю, що Олександр Копелець обрав шлях красивих справ.

P. S. Ігоре Миколайовичу, я впевнений, що Ви з розумінням сприймете мої слова і не залишите мені шансів на сумніви у Вашій порядності і професійності.


Автор: Олександр Спиця


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2018, 09:42 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації