Вхід | Реєстрація

Вакансії у Новосанжарській ОТГ

Вакансії у Новосанжарській ОТГ

У Новосанжарській ОТГ лишаються вакантними посади керівників кількох відділів — юридичного, фінансового та загального. Також у раді створили відділ освіти, культури та соцзахисту, але посади у ньому іще не заповнені.

До об’єднання у штаті Новосанжарської селищної ради (разом із відділом благоустрою) було 43 посади. Після створення Новосанжарської ОТГ ця кількість зросла до 66 (враховуючи і працівників Зачепилівського старостату). Деякі посади у раді іще залишаються вакантними.

— Ми оголосили конкурс на посаду начальника відділу юридичної, правової допомоги. Зараз іще вакантна посада начальника фінансового відділу, але вона буде заповнена. Є ще вакансія начальника загального відділу, туди також хтось прийде за конкурсом, — коментує ситуацію із штатами голова Новосанжарської ОТГ Інна Коба.

Також, за пропозицією депутатів, у раді в рамках збільшеного після об’єднання штату створили відділ освіти, культури та соціального захисту. Проте, вакансії у ньому іще не заповнені, оскільки приймати об’єкти рада почне лише з 1 квітня.

Також досі не призначений новий директор комунального підприємства «Джерело». Нагадаємо, що колишній керівник підприємства Наталія Кушніренко пішла із посади за власним бажанням у жовтні минулого року.

Актуальні вакансії в Нових Санжарах можна знайти за посиланням.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2018, 12:26 | Нові Cанжари | Суспільство
1. don / 11 лютого 2018, 17:55
Відчуваю, що понабирають «своїх» - родичів або кумів, або депутатських підстилок
2. ukr2017 / 12 лютого 2018, 11:57
1.don
«Відчуваю, що понабирають «своїх» - родичів або кумів, або депутатських підстилок»

...дон пора тобі свою кандидатуру подавати, може через свій язик і протягнуть за конкурсом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації