Вхід | Реєстрація

Привід для радості: малят народжується більше

Привід для радості: малят народжується більше

У січні цього року на території Приорілля народилося більше немовлят, ніж в останньому місяці минулого. Про це свідчать цифри. 16 діток з’явилося на світ у січні. З них, 9 хлопчиків та 7 дівчаток. А в грудні малят народилося 11: 4 хлопчики і 7 дівчаток.

Якщо ж говорити за кількість людей, які померли за вищезазначений період, то ситуація вимальовується протилежна: на початку цього року померло більше (56), ніж у кінці минулого (34). Це, в основному, громадяни від 50 до 90 років. У грудні відійшла в інші світи дитинка 10 місяців, у січні – молодий хлопець (22 роки, загинув у АТО). У одному із сіл району в січні померла 100‑річна жінка.

Найпоширенішими іменами у грудні вважалися Анна, Дмитро, Максим, Дар’я. Із рідковживаних були Златослава, Єва, Мирон, Євдокія, Віолетта, Везирхан.

У січні серед Сергіїв, Кирилів, Павлів, Олександрів, Дарій, Софій, Богданів, Данилів, Єлизавет, Євгеніїв вирізнялися рідковживані Аріна, Артур, Сніжана та Віталіна.

За цей період імен і прізвищ ніхто не міняв. За статистикою Царичанського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції, у грудні 2017 року на весільний рушник стали 6 пар, розірвали шлюб — три. У січні цього року одружилося теж 6 пар, розлучилася — 1.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2018, 10:10 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації