Вхід | Реєстрація

Тисяча гривень за перемогу

Тисяча гривень за перемогу

6 лютого у шаховому клубі Нових Санжар відбувся дванадцятий обласний турнір із шахів, присвячений пам’яті видатного спортсмена і тренера Івана Джалого.

Турнір, який цього року зібрав кілька десятків учасників різного віку, у Нових Санжарах проводять уже удванадцяте. Шостий рік поспіль турнір Джалого має статус обласного.

Перед початком змагань спортсменів вітають директор Новосанжарського НВК Микола Решетило, дружина Івана Джалого Світлана Михайлівна та голова Новосанжарської ОТГ Інна Коба.

— Шахісти — це такі люди, які у житті обдумують кожен крок, а тому роблять найменше помилок! — говорить у вітальному слові Інна Коба і бажає усім учасникам успіху.

Також Інні Кобі доручають приємну місію нагородження кращого шахіста району, за підсумками 2017 року, Віктора Коби та кращого шашкіста Миколи Татари. Грамотами відзначають найкращих юних шахістів Новосанжарщини — Євгена Боярського, Віталія Шмиголя та Анюту Гречишину.

Розіграш турніру триває більше, ніж три години. Після кількох десятків напружених партій організатори називають імена переможців. Цьогоріч перемагає представник Лубенського району Василь Величко. Він же отримує від Інни Коби 1000 гривень. Друге місце посідає Георгій Щербов із Лубен. А ось третім стає представник новосанжарської громади Микола Пов’якало. Срібний та бронзовий призери турніру отримують матеріальне заохочення в сумі 500 гривень.

Серед школярів, учасників турніру, кращими стали Віталій Шмиголь із Нових Санжар та Кирило Волинський із Полтави, обидва набрали по 4 очки.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2018, 13:54 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації