Вхід | Реєстрація

У «Маркетопті» вкрали віскі за 600 гривень

У «Маркетопті» вкрали віскі за 600 гривень

За тиждень до Новосанжарської поліції зверталися із заявами та повідомленням 94 рази. 14 повідомлень стосувалися кримінальних правопорушень. Крали цього тижня в районі мобільні телефони, золото та дороге віскі.

Так, у селі Драбинівка 5 лютого невідома особа зламала замок будинку і вкрала плиту та напівавтоматику. 6 лютого у Великих Солонцях із домогосподарства викрали металеві тиски. 7 лютого у Руденківці у місцевої жительки крадій поцупив золотий хрестик та ланцюжок загальною вартістю 15 тисяч гривень. Як невдовзі з’ясували поліцейські, скоїв крадіжку знайомий потерпілої. У іншої жительки Руденківки знайомий чоловік вкрав банківську картку «Аваль-банку» та зняв із неї 12 тисяч 700 гривень. Наразі у поліції готують матеріали щодо притягнення крадіїв до кримінальної відповідальності.

10 лютого у тій-таки Руденківці невідома особа вкрала у місцевого жителя мобільний телефон «Huawei» вартістю 5 тисяч гривень.

Крадуть не лише з будинків, а й з магазинів. Так, 8 лютого у магазині «Аврора» невідомий виніс поза касою два набори ручного інструменту вартістю 265 гривень. Поліцейські встановили особу злочинця.

А у іншому новосанжарському магазині,  супермаркеті «МаректОпт», крадій зі смаком намагався винести віскі «Black Label» вартістю 600 гривень. Проте чоловіка невдовзі затримали охоронці закладу, тепер у поліції вирішують питання щодо відповідальності крадія перед законом.

Крадуть не лише телефони, золото та віскі, а ще й дорожні знаки. Так, 8 лютого у Нових Санжарах із провулку Нафтового викрали два знаки — «Дати дорогу» та «Проїзд вантажним транспортним засобам заборонено».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2018, 13:49 | Нові Cанжари | Кримінал
1. Чудо Юдо / 16 лютого 2018, 10:02
Ну що, правильно: уже як красти бухло, так якесь солідне!
А у жителі Руденківки, ясна справа, пін-код до карти був прямо на карті написаний, раз її знайомий так легко гроші зняв
2. ЛУНА / 17 лютого 2018, 00:12
Если алкоголь крадут те, кому он нужен,то знаки те, кому они мешают.
3. ukr2017 / 18 лютого 2018, 14:40
чуваку екзотики захотілось після базарної розливайки
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації