Вхід | Реєстрація

Донорів збирають 22 лютого

Донорів збирають 22 лютого

22 лютого в четвер відбудеться черговий плановий забір крові у Кобеляцькій лікарні. Медики запрошують усіх бажаючих виконати почесну й шляхетну місію і стати донорами.

Про подію редакцію повідомила Вікторія Омельяненко, головна медична сестра Кобеляцької ЦРЛ. Вікторія Миколаївна розповіла:

— Зараз повним ходом триває підготовча робота. Наші медсестри обдзвонюють усіх постійних донорів. Із ста чоловік, яким зателефонували, шістдесят підтвердили готовність прийти у лікарню і здати кров. Будемо раді бачити і нових добровольців. Хочу підкреслити, що здавати кров можна і тим людям, які це робили у грудні минулого року.

Тут потрібно відзначити, що й сама Вікторія Омельяненко постійно здає власну кров для потреб хворих людей.

Проводитимуть забір донорської крові фахівці обласної станції переливання крові при допомозі кобеляцьких медиків. Як завжди, кожен донор отримає 65 гривень матеріальної винагороди, людей підкріплятимуть гарячим чаєм та бутербродами.

Наступний забір крові проводитимуть у травні. Телефон для довідок: (050)198-13-91 (Оксана Вікторівна).


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2018, 17:25 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації