Вхід | Реєстрація

«Челсі+» стала кращою командою чемпіонату

«Челсі+» стала кращою командою чемпіонату

Колектив Сергія Челідзе завершив змагання без жодної поразки.

Четвертий рік поспіль у Кобеляках проходив відкритий чемпіонат міста із зального футболу. Його організовує і проводить Федерація футболу Кобеляцького району. Цього року в зимовому турнірі взяли участь десять команд. Чотири колективи представляли містечко, п’ять — села району. Також у цьому чемпіонаті змагались гості з Рибалок Козельщинського району. Ігри проходили в спортивному залі аграрного ліцею кожного вівторка і четверга. Турнір тривав із 4 січня до 15 лютого.

Минулого четверга відбулись заключні матчі чемпіонату. Як за сценарієм, команду-переможницю визначали саме в цих іграх.

Останній ігровий день чемпіонату відкрили ФК «Бродщина» та рибалківський «Спартак». Для обох команд цей матч особливо не впливав на результат у турнірній таблиці. Бродщани займали десяту сходинку, відстаючи від найближчих суперників, команди з ліцею, на шість очок. Гості з Козельщинського району були на сьомому місці і від шостої позиції їх відділяли чотири очки. Та не дивлячись на це, команди показали достойну гру з багатьма гольовими моментами. Перший тайм вони завершили внічию, 5:5. У другій половині матчу голів було теж багато, але влучнішими виявились гравці «Спартака». У підсумку вони й здобули перемогу з рахунком 8:11. А рибалківець Дмитро Куріченко відзначився сімома забитими голами.

Далі на ігровий майданчик вийшли «Жуки» та «Кунівка». Для першого колективу перемога в матчі могла принести третє місце турнірки, для другого — лідерство. До речі, позиції кунівців сильно похитнулись після матчу з «Челсі +», де вони програли 2:9.

У першій двадцятихвилинці команди обмінялись по одному голу. Другу половину гри ситуацію на полі у свої руки взяли кунівці. До завершення зустрічі вони забили вісім голів у ворота Володимира Дзигаря, тоді як жуківці — лише чотири.

Тепер долю чемпіонату вирішувала остання гра між «Челсі +» та «Stihl». Увесь матч був надзвичайно швидкий і емоційний. На перших секундах, розвівши м’яч, Роман Смірнов забиває з середини поля — 0:1. До завершення першого тайму «Челсі» зрівнює рахунок, відзначається Олександр Митрович. Наступні двадцять хвилин гравці обох команд намагаються забити гол. Такий шанс випадає Олександру Борзовцю, але він влучає в штангу. Далі суддя призначає штрафний удар у ворота Володимира Бороховича і Андрій Поцелуйко вдало пробиває. 2:1 — «Челсі +» стає кращою командою цьогорічного чемпіонату з футзалу.
По завершенню ігор голова Федерації Олег Дробітько подякував командам за участь і нагородив переможців медалями та кубком.

Також Дробітько розповів, що слідом за чемпіонатом розпочинається кубковий турнір, який триватиме з 20 лютого по 1 березня. Він складатиметься з кількох етапів: попередній, одна/четверта, одна/друга фіналу та фінал. Змагання проводяться по системі з вибуванням. Перед кожним етапом відбуватиметься жеребкування з визначення пар команд. У попередньому етапі зіграють колективи, які посіли з 7 по 10 місце в чемпіонаті. Починаючи з 1/4 фіналу, до турніру включаються команди, які зайняли з 1 по 6 сходинки турнірки.

 

Турнірна таблиця

чемпіонату міста з футзалу серед аматорських команд

Назва команди

І

В

Н

П

РМ

Р

О

1

«Челсі +» (Кобеляки)

9

8

1

0

51 : 18

+ 33

25

2

ФК «Кунівка»

9

8

0

1

50 : 28

+ 22

24

3

«Stihl» (Кобеляки)

9

5

2

2

68 : 36

+32

17

4

ФК «Жуки»

9

4

2

3

45 : 34

+11

14

5

«Урожай» (Мідянівка)

9

4

1

4

  53 : 47

+6

13

6

«Дніпро» (Кобеляки)

9

4

1

4

42: 48

­6

13

7

«Спартак» (Рибалки)

9

4

0

5

58 : 62

­3

12

8

ФК «Василівка»

9

2

1

6

32 : 46

­ 14

7

9

«Ліцей» (Кобеляки)

9

2

0

7

43 : 67

­24

6

10

ФК «Бродщина»

9

0

0

9

32 : 88

­ 56

0

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2018, 14:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації