Вхід | Реєстрація

Півсотні озброєних чоловіків влаштували стрілянину на території Козельщинського району

Півсотні озброєних чоловіків влаштували стрілянину на території Козельщинського району

Козельщинський районний військовий комісаріат у вихідний день провів навчальні стрільби з резервістами з роти охорони, в ході якого бійці вдосконалювали навички по веденню вогню зі стрілецької зброї.

У суботу, 24-го лютого, Козельщинський РВК проводив «Єдиний стрілецький день». До занять з вогневої підготовки та виконанню практичних стрільб зі стрілецької зброї - автоматів АК-74 та пістолетів ПМ - окрім військовослужбовців військового комісаріату залучалися резервісти роти охорони при військовому комісаріаті. Разом з ними на стрільбищі був і голова Козельщинської районної ради Юрій Марченко.

Незважаючи на несприятливі погодні умови – мороз та сильний вітер - заняття пройшли з високою ефективністю і всі, хто приймав у них участь, залишилися задоволені результатами. Про це заявив керівник навчальних стрільб - заступник військового комісару Козельщинського РВК з територіальної оборони майор Ігор ТУРЧИН.

«У роті охорони є ті, хто нещодавно відслужив в армії і, навіть, учасники АТО. Проте, більшість давно тримала у руках зброю. Тому ці заняття були дуже корисними і допомогли їм відновити свої навички у володінні вогнепальною зброєю. Ми плануємо проводити такі ж заняття на цьому стрільбищі щомісяця»,- пояснив Ігор Турчин.

Варто зазначити, що вперше після відновлення Козельщинського РВК у 2015 році, навчальні стрільби проводились саме на території Козельщинського району – на старому стрільбищі в районі села Підгорівка. Раніше резервісти району виїжджали на заняття з вогневої підготовки на стрільбище, що в районі Деївської гори за Кременчуком.


Автор: Віктор КРУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2018, 12:35 | Козельщина | Суспільство
1. Beri Mor / 25 лютого 2018, 15:52
Дебільний заголовок у статті,тим більше для країни,яку поглинула хвиля розбоїв,грабежів та вбивств.Люди й так нажахані повним "безпредєлом",а тут ще й тупі ви.їбоси автора.

Змінено 25.02.2018, 15:53
2. Dana77 / 25 лютого 2018, 18:04
Сто процентів!!!
3. Adekvatov / 25 лютого 2018, 19:18
1.Beri Mor
«Дебільний заголовок у статті»

Яка країна такі і заголовки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації