Вхід | Реєстрація

Спочатку били Гунжеля, а потім били вікна

Спочатку били Гунжеля, а потім били вікна

В інтернет-ЗМІ була розповсюджена інформація отримана зі слів депутата Бутенківської ОТГ Павла Гунжеля, який називає себе ще й журналістом.

Пасло Гунжель стверджує, що по завершенню. Спільного засідання депутатських комісій, на якому він критикував роботу керівника місцевої ОТГ Миколи Скрильника та викривав його зловживання, на нього вчинили напад керівник комунального підприємства Ігор Мостовий та голова громадського формування по охороні громадського порядку Василь Демченко. Нібито вони намагалися його побити.

А у понеділок, 26 лютого, той же Павло Гунжель повідомив, що близько 2 години ночі напад був скоєний на його будинок. Хтось кинув цеглу у вікно. Про це він заявив у поліцію.

Між тим решта учасників конфліктної ситуації розповідають зовсім інше. Так, за словами згаданого Мостового, саме Гунжель вчинив хуліганські дії, застосувавши сльозогінний газ проти групи людей, в результаті якого постраждала працівниця ОТГ.

Детальніше читайте у тижневику «ЕХО» №9(755)


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2018, 16:16 | Кобеляки | Кримінал
1. skarm / 26 лютого 2018, 22:52
Нічого, хай Скрильник краде, це все документуеться, прийде час і бутенківський мер опиниться на одній лаві з одеським.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації