Вхід | Реєстрація

Про Сейшели, чорну ікру і залізничний чай

Про Сейшели, чорну ікру і залізничний чай

З кожним днем усе більше переконуюся в тому, що керівництву нашої країни абсолютно невідомі проблеми громадян, які в ній проживають. Читаючи та переглядаючи заяви різних політиків, здається, що вони вже багато років назад виїхали у відрядження до якоїсь успішної та розвинутої держави і забули з неї повернутись. От їздять наші високопосадовці цими державами з одного міста в інше, роздивляються навколо і думають: оце ми справді навчились реформувати, таки ж суттєві закони й постанови приймаємо! Ба, вони навіть почали стверджувати, що українці стали значно заможніші. Сумніваєтесь у моїх словах? А як вам заява генерального прокурора Юрія Луценка, який вважає, що кожен середньостатистичний українець може дозволити собі відпочити на Сейшельських Остовах за 50 тисяч євро? Напевно, більшість із читачів, аби перечекати останні зимові морози, ринулись до східних берегів Африки. А що, можемо ж собі дозволити! Не переконав? Тоді згадайте слова голови Держаудиторської служби Лідії Гаврилової, яка стверджує, що «золоті зливки має на сьогодні кожен громадянин». Та навіщо так далеко ходити, якщо в Києві люди тільки тим і займаються, що в черзі за чорною ікрою та ультрадорогими продуктами стоять. Ці «факти» констатує ще один депутат, щоправда, колишній, Тарас Чорновіл. Я спеціально минулі вихідні з’їздив у столицю, аби перевірити твердження Чорновола. Обійшов магазини в «пролетарських районах» і виявив, що вже всю ікру осетрових розкупили, бо згаданих екс-політиком черг за цим делікатесом там немає.

Наведу ще один факт відносно посадовців, який пов’язаний саме з моєю поїздкою. Зізнатись відверто, більше п’яти років не користувався послугами «Укрзалізниці». Цього разу вирішив випробувати долю. Враження від поїздів залишились гнітючі. Незручні спальні місця, що розраховані на дітей, брудні вагони, «фарцовщики», які вдень і вночі носять напої та снеки. Довелося стати свідком того, як провідниця в Полтаві підійшла до пасажира і запитала, чи не він у Харкові чай замовляв, бо їй нарешті вдалося воду нагріти. Тобто, дві години жінка витратила на те, щоб приготувати чай!

І от, їду я в цьому фешенебельному вагоні і читаю новину, що міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про реалізацію в Україні проекту Hyperloop. Поясню читачам, що Hyperloop — це проект надшвидкісного вакуумного поїзда, запропонований американським винахідником Ілоном Маском. Цей задум ще ніхто не реалізував. А Омелян сподівається, що вже в наступному році в Дніпрі з’явиться перша тестова площадка.

Отут хочеться його запитати: шановний, що за нісенітницю ви несете, ви давно поїздами їздили? Що станеться з психікою провідниці, яку переведуть працювати з дизельного потяга на вакуумний? Це ж там, напевно, будуть кип’ятильники для нагріву води. А як «фарцовщиця» встигатиме реалізувати свої товари пасажирам, коли нові потяги будуть надшвидкісними?

Відповісти на ці питання я поки що не берусь, але можу констатувати одне: від таких заяв наших політиків мій мозок точно невдовзі розплавиться. І якщо посадовці найближчим часом не почнуть перейматись проблемами своїх виборців, то про Сейшели і золоті злитки ми будемо й далі дізнаватись тільки з новин.

Такі заяви посадовців нагадали фразу радянського диктатора Йосипа Сталіна: «Жить стало лучше, жить стало веселей».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2018, 09:17 | Полтавщина | Редакційна


1. Adekvatov / 2 березня 2018, 10:43
Виходить так, що совок вертається. Знову стали черги появлятись. А хто знає, де у нас осетрові ловлятся? Колись були у Дніпрі, та тільки було це за царя Панька. Це я до того, що чорну ікру ми купуємо у агресора. А коль так, то хто ж її поїдає? Патріоти її їсти не можут за визначенням, бо які ж тоді вони патріоти. Євреї її також їсти не повинні, бо вона не кошерна. По логіці виходить, що українські магазини продають ікру агентам Кремля і сєпарам. Куди тільки СБУ і вяторвичі дивляться?
2. Гнатович / 2 березня 2018, 11:05
Когда человек, живущий под диктатом США, что-то там мявкает про «диктатора» Сталина (бессовестно пользуясь остатками благ сталинской эпохи!), абсолютно чётко понимаешь, что всё в этом мире, по большому счету, справедливо. И вагоны-скотовозы - это именно то, что заслуживает автор и ему подобные
3. 1juriy / 2 березня 2018, 12:20
А чим кацап краще американця?Як на мене краще мати справи з американцями ніж з російським бидлом.А як міркуєте ви?
4. Гнатович / 2 березня 2018, 13:26
3.1juriy
«А чим кацап краще американця?Як на мене краще мати справи з американцями ніж з російським бидлом.А як міркуєте ви?»

Собственно, этнически Вы и есть тот же кацап, те же яйца, только в профиль, как говорицца))

Во времена единения с Россией и жители, и территория украины были полноправными субъектами в составе Российской империи/Советского Союза. А если Вам, на Ваш погляд)), краще маты справы з амерыканцямы, то посмотрите таки на индейцев - и где эти индейцы?

Про быдло. Быдло что российское, что украинское - одно и то же. Кстати, Вы давно были в России? Меня, например, последнее время ужасает контраст, и с каждой поездкой ун усиливается.

Если взять два провинциальных обл.центра - Белгород и Полтаву. Если в 90-е - начале 2000-х в Белгороде дороги разбиты до отсутствия оных, народ обшарпанный, голодный,злой и бухой, Полтава -сытая и ухоженная, алкашей - минимум, то сейчас Полтава после Белгорода - просто пиzdец: на улицах полно оборванных алкашей, наркоманов, попрошаек, неадекватов; среднестатистические граждане - в секондовских обносках и с затравленным взглядом. Про дороги - молчу, это вообще несравниваемые величины. Так что, боюсь, из хохлов и кацапов быдло отнюдь не кацапы.
5. Beri Mor / 2 березня 2018, 13:27
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
3.1juriy
«Як на мене краще мати справи з американцями »

Тобі може й краще,тільки от біда:ТАКІ,ЯК ТИ американцям і на х.уй не потрібні.Вони з Вальцманами та Гройсманами і без тебе порішають,як тебе оставити з голим задом.
6. Гнатович / 2 березня 2018, 13:29
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5.Beri Mor
«Тобі може й краще,тільки от біда:ТАКІ,ЯК ТИ американцям і на х.уй не потрібні.Вони з Вальцманами та Гройсманами і без тебе порішають,як тебе оставити з голим задом.»

Краткость - сестра таланта!
7. земеля / 2 березня 2018, 14:08
[[ЦИТАТА|4|Гнатович

на улицах полно
оборванных алкашей, наркоманов, попрошаек, неадекватов; среднестатистические граждане - в секондовских обносках и с затравленным взглядом.

Из выступления президента Сомали Хасана Шейха Махмуда "Я сделаю все, чтобы Сомали не превратилось в Украину". Кто не верит посмотрите полное выступление. Те из нас которые не понимают куда мы идем либо с головой не дружат либо тупые. Третьего не дано.
8. земеля / 2 березня 2018, 14:15
Из выступлений одного из сельских депутатов: "Извините что врем, но правительство и телевидение другого способа обманывать своих граждан пока еще не придумало"
9. Adekvatov / 2 березня 2018, 14:17
2.Гнатович
«Як на мене краще мати справи з американцями ніж з російським бидлом.А як міркуєте ви?»

Дядя, вивчай матчасть. Розберись де світове зло береться. Тут давав колись ссилки на лекції Петрова, захочеш сам знайдеш, повторяти не буду, та й безтолку, бо ви інформацію з російських джерел не сприймаєте в силу блоку в мозгах, тому даю ссилку на американське кіно, може це сприймеш. А ще подивись послання Путіна до федеальних зборів. Ви й досі не второпаєте, що ви нікому не потрібні. Йде велика глобальна гра, яка викине вас на узбіччя історії, як викидають використану шалаву із фури. Світ скоро почне змінюватись шаленними темпами, але вам не дано це зрозуміти. Посилання на www.youtube.com
10. земеля / 2 березня 2018, 14:27
9.Adekvatov
«Дядя,»


Дядя будь внимателен это не Гнатович сказал, это ляпнул Юрий с номером 1. А может единица что-то другое обозначает?
11. 1juriy / 2 березня 2018, 14:30
Контраст це да.Якщо порівнювати Кобеляки і Черніговку (дальній схід) де живе сестра.Зарплати і соціалка не на користь Росії.Топлять дровами.А це етнічні українці переселені Столипіним кинуті на виживання.Як би ви москалики не бісились а тут буде Україна незалежна від росії.
12. 1juriy / 2 березня 2018, 14:37
Если взять два провинциальных обл.центра - Белгород и Полтаву. Если в 90-е - начале 2000-х в Белгороде дороги разбиты до отсутствия оных, народ обшарпанный, голодный,злой и бухой, Полтава -сытая и ухоженная, алкашей - минимум, то сейчас Полтава после Белгорода - просто пиzdец: на улицах полно оборванных алкашей, наркоманов, попрошаек, неадекватов; среднестатистические граждане - в секондовских обносках и с затравленным взглядом.


Я так думаю, що всі ті нещасні з Бєлгорода в Полтаву потікали "Рузький мір" пропогандувати.
13. Adekvatov / 2 березня 2018, 14:47
4.Гнатович
«Так что, боюсь, из хохлов и кацапов быдло отнюдь не кацапы.»

Таки да.
14. Adekvatov / 2 березня 2018, 14:50
10.земеля
«Дядя будь внимателен это не Гнатович сказал, это ляпнул Юрий с номером 1»

Замечание принимается. Я ошибся или какой-то глюк с сайтом. Думаю Гнатович мою ошибку поймет и не обидится. Он же не из свидомых, которым хоть кол на голове теши, а они все равно не понимают
15. Гнатович / 2 березня 2018, 14:54
11.1juriy
«Контраст це да.Якщо порівнювати Кобеляки і Черніговку (дальній схід) де живе сестра. »

А якщо ..уй с пальцем, то еще контрастнее, ага?
Я тебе привел сравнение двух практически рядом расположенных обл.центров - Полтава и Белгород. Можно Полтаву заменить на Харьков, без разницы.

11.1juriy
«буде Україна незалежна від росії.»


Тю, проснувсь.. Уже больше четверти века как незалежна. Скоро граждане закончатся от вашей незалежности)))
16. Гнатович / 2 березня 2018, 14:56
12.1juriy
«Я так думаю, що всі ті нещасні з Бєлгорода в Полтаву потікали "Рузький мір" пропогандувати.»

Что ты несешь, хлопче? Оглянись вокруг..
17. Adekvatov / 2 березня 2018, 15:47
11.1juriy
«Як би ви москалики не бісились а тут буде Україна незалежна від росії.»

України тут не буде, тут буде хазарський каганат. А такі як ти будуть робочим бидлом. Ось тобі фрагментик із вашого ТСН де ведуча каже: "Найбільший в світі єврейський центр відкрили в Дніпропетровську ...". Це не я придумав, це кажуть по укроновинах. І от тепер включи індукцію і дедукцію про які ти розсуждаєш і дай відповідь на просте запитання: чому Дніпропетовську? Тут що, Земля обітована, тут сінай чи палестини, чи тут найбільше у світі євреїв проживає? Посилання на ru.tsn.ua
18. Adekvatov / 2 березня 2018, 15:52
12.1juriy
«Я так думаю, що всі ті нещасні з Бєлгорода в Полтаву потікали "Рузький мір" пропогандувати.»

Якщо ти щось думаєш, то із цього ніяким боком не витікає, що так є насправді. Індукію і дедукцію ще повчи. Вже пів України розїхалось по заробітках, а ти все ще не бачиш реальності, все ще в ілюзіях живеш. Чи може ти тут тупо шекелі заробляєш, вводячи людей в оману.
19. Чудо Юдо / 4 березня 2018, 07:50
Мі всі помрем, рятуйсь зто може! :-)

А круті рєбята таки абсолютно не розуміють як живуть люди. Це все рівно, що звичайному украінцю представояти собі що хтось живе на 500 грн в місяць.

Пам’ятаю як років 8 назад під час ток-шоу одному із нардепів задали питання скільки нині коштує хлібина. В результаті він зміг сказати скільки коштує французька булочка в якомусь там кафе, а от скільки хлібина в магазині -
не знав.
Вони дуже далекі від реалій
20. rybolov / 4 березня 2018, 12:24
19.Чудо Юдо
«А круті рєбята таки абсолютно не розуміють як живуть люди. Це все рівно, що звичайному украінцю представояти собі що хтось живе на 500 грн в місяць.»

Відеосюжет в тему.Особливо він повинен сподобатися водіям Таврій,Жигулів та Москвичів,а то і велосипедів 1967року випуска ,які беруть участь у цьому флешмобі,не розуміючи президентського тролінгу найвищого гатунку ... Посилання на www.facebook.com

Змінено 04.03.2018, 19:03
21. Седой / 4 березня 2018, 16:02
17.Adekvatov
« І от тепер включи індукцію і дедукцію »

Що він включить??? Він слів таких не чув зроду :))) Бидло в зеркалі, юрий
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації