Вхід | Реєстрація

На сесії селищної ради

На сесії селищної ради

Минулої середи, 21 лютого, відбулася сесія селищної ради, на якій вносили зміни і уточнення до бюджету та селищних цільових програм, затверджували проектно-кошторисні документації, обговорювали земельні питання та багато іншого. Всього 14 питань.

Спочатку депутати розглянули зміни до показників селищного бюджету на 2018 рік, які запропонувала головний фінансист селищної ради Ірина Смоляга. Кошти з субвенції з місцевого бюджету будуть направлені на районну лікарню, заходи програми «Здоров’я населення Приорілля на 2016–2020 роки», центр господарського обслуговування комунальних закладів, територіальний центр соціального обслуговування тощо.

Станом на лютий місяць цього року залишок вільних коштів загального фонду селищного бюджету становить 4 783 231,19 гривень. Депутати погодили пропозицію фінансиста здійснити уточнення вільного залишку на загальну суму 903 096 гривень і спрямувати їх на забезпечення матеріально-технічної допомоги комунальних закладів, які знаходяться у відомстві ОТГ: ЦНАП, відділ освіти, ДНЗ № 1 «Ромашка», Бабайківський і Преображенський дитсадки, первинна медична ланка лікарні, бібліотека, спортивна школа, а також розрахунки за електричну та теплову енергію, утримання ФСТ «Колос» та багато іншого. Крім цього, було виділено 160 тисяч на поліпшення фінансового стану Царичанського ВОЖКГ, 25 тисяч для розвитку друкарні.

Із спеціального фонду (400 872 гривень) кошти розподілили на придбання комп’ютерної техніки та оргтехніки для виконавчого комітету селищної ради (90 тисяч); придбання парканів до кладовищ (185 тисяч); будівництво об’єктів ЖКГ (125,872), з них на систему водопостачання у селі Дубове (111,472) і реконструкцію системи водопостачання західної і східної частин Бабайківки (14,400). Крім цього, за пропозицією Ірини Смоляги, присутні на сесії здійснили перерозподіл субвенції з обласного бюджету та асигнування загального фонду. Кошти підуть на дошкільні установи, будинки культури, клуби, школу естетичного виховання, медичну галузь тощо.

У підсумку, за результатами запропонованих змін, уточнений селищний бюджет на 2018 рік становитиме: всього за доходами 9 2349 900 гривень, у тому числі загальний фонд 91 181 900 гривень, спеціальний фонд 1 168 000 гривень; всього за видатками 98 324 000 гривень, у тому числі загальний фонд 93 324 600 гривень, спеціальний фонд  4 999 400 гривень.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2018, 13:33 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації