Вхід | Реєстрація

Команда Сергія Челідзе виборює всі нагороди

Команда Сергія Челідзе виборює всі нагороди

Протягом зимового футзального періоду колектив «Челсі+» став першим у чемпіонаті та завоював кубок.
Кілька тижнів тому завершився чемпіонат міста з футзалу, який проводила Федерація футболу Кобеляцького району. Переможцем цього турніру стала міська команда «Челсі+». Відразу по його завершенню стартував розіграш кубку, що тривав з 20 лютого по 1 березня. Командам-учасницям необхідно було подолати попередній етап, одну/четверту, півфінал та фінал.

Змагання проводились за системою з вибуванням. Пари команд визначались жеребкуванням. Ігри проходили в спортзалі аграрного ліцею.

У попередньому етапі зустрілись колективи, що посіли з 7 по 10 місця у чемпіонаті. «Василівка», яка була восьмою, зіграла з рибалківським «Спартаком», що випереджав конкурентів на одну сходинку. У цьому матчі влучнішими виявились василівські футзалісти — 7:5. Аутсайдер чемпіонату «Бродщина» зустрілась із «ліцеїстами», які були передостанніми. Володарі майданчика обіграли гостей із Бродщини з рахунком 12:7.

У одній/четвертій кубку зіграли «Урожай» — «Челсі+» — 3:7, «Stihl» — «Жуки» — 4:2, «Ліцей» — «Кунівка» — 2:9, «Василівка» — «Дніпро» — 3:5. У півфінальних поєдинках «Stihl» переміг «Дніпро» з результатом 4:3, а «Кунівка» поступилась «Челсі+» — 4:10.

Отож, кубок між собою розіграли дві кобеляцькі команди «Stihl» та «Челсі+». До речі, за результатами чемпіонату, «Stihl» був третім, а «Челсі+» очолила турнірку. Матч між цими командами завершися виграшем «Челсі+». Команда Сергія Челідзе обіграла суперників із рахунком 8:4. Завдяки цій перемозі, «Челсі+» стала абсолютним  чемпіоном зимових футзальних змагань.

Заступник голови Федерації Володимир Пащенко нагородив учасників і переможців турніру та подякував усім, хто брав участь та допомагав організувати його.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2018, 10:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації