Вхід | Реєстрація

Футболісти чистять сніг і чекають потепління

Футболісти чистять сніг і чекають потепління

Восьмий тур зимового чемпіонату Новосанжарського району організатори відклали через рясні снігопади. Впродовж тижня гравці замість проведення тренувань із м’ячем приходили на майданчик із лопатами.
Тур, який мав відбутися 3 та 4 березня, організатори чемпіонату змушені були перенести через рясний снігопад, який накрив не лише Новосанжарський район, а й більшість України. Хоча міні-футбольні матчі й було відмінено, проте вже 2 березня гравці кількох новосанжарських команд самоорганізувалися, щоб почати розчистку майданчика від снігу. Найбільш активно долучилися до прибирання футболісти новосанжарських «Ворскли» та «Третього тайму». Чистили сніг і 2, і 3, і 4, і 5 березня. Складності в розчистці додав дощ, який пішов у суботу і утворив на покритті поля снігову кірку. Тепер навіть при повній очистці поля від снігу футболістам доведеться чекати потепління, аби штучний газон розтанув і став придатним для проведення матчів.

Якщо до вихідних потепліє і погода налагодиться, 10 та 11 березня футболісти зіграють матчі перенесеного 8 туру. Центральним матчем вищої ліги стане зустріч новосанжарського «Ветерану» та стовбинодолинського «Колосу», яка за календарем має відбутися у неділю, о 10:00, у Нових Санжарах. У другій лізі ключовим у боротьбі за високі місця стане матч між «Чкаловцем» із Великого Кобелячка та «Оріллю» із Лівенського, який пройде у неділю о 14:00 на тому ж майданчику. Любителям протистоянь одноклубників тур подарує дербі між «Зорею-1» та «Зорею-2», яке відбудеться в суботу, о 13:00, у Руденківці. Знову ж таки, за сприятливої погоди.

Нагадаємо, що за два тури до закінчення чемпіонату вищу лігу очолюють «Ветеран» із Нових Санжар та «Зоря-1» із Руденківки, які мають по 18 набраних очок. У першій лізі одноосібним лідером є «Сокіл» із Соколової Балки. У другій лізі за підвищення в класі борються «Кернел-2», «Поліція», «Маяк-2», «Темп», «Ворскла-Сталкер» та «Ветеран».

Список бомбардирів вищої ліги очолюють Євген Суботін із «Ветерану» та Андрій Михайленко із «Чистої криниці», які забили по 13 голів. У першій лізі лідирує Олег Бабаян із «Орілі», який забив 22 голи. На один пункт відстає Владислав Гук із «Кернелу», у якого на особистому рахунку 21 гол. У другій лізі найкращий показник має Олег Голота із «Ворскли-Сталкер», який відзначився у воротах суперників 14 разів.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2018, 12:28 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. antibloger / 9 березня 2018, 14:25
Самий "чесний", "непідкупний", «професійний» журналіст, ти б краще написав як у селищі вели боротьбу із снігом та ожеледицею - чи навпаки ожеледиця і сніг вели боротьбу з селищем, як ця робота проводиться в інших громадах, на території району. А то твоє сумнівне викладання «покращень» вже настогидло! Зінченко, хоча до нього відношення у мене теж не однозначне, писав набагато кращі, а головне статті з аналітичним змістом, а не... даже не знаю як і назвати!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації