Вхід | Реєстрація

Сім’я Опар знову поїде захищати район

Сім’я Опар знову поїде захищати район

Леонід, Таміла та їх син Денис стали кращою спортивною родиною серед 14 претендентів на перемогу.
Не дивлячись на те, що минулого тижня українці відпочивали чотири дні поспіль, це не завадило майже півтора десяткам кобеляцьких родин взяти участь у традиційних змаганнях «Тато, мама і я — спортивна сім’я». Під час спортивного заходу вони перевірили свої фізичні якості, спритність, влучність та вміння працювати в команді. Змагання відбулися у суботу в спорткомплексі «Іскра». Знаково, що за дванадцять років, відколи започаткований цей турнір, у 2018‑му заявилась найбільша кількість команд.

У змаганнях взяли участь родини з усього Кобеляцького району: Скрильники з Дрижиної Греблі, Прилуцькі з Іванівки, Семенюк з Придніпрянського, Татарко з Сухинівки, Бібіни з Червоних Квітів, Удовіцькі з Озер, Антонови з Коваленківки, Яланські з Світлогірського, Ценціпер і Падалко з Біликів, Неживі з Дашківки та Опари з Бутенок. Вітрову Балку представляли одразу дві родини Бикових. Найменшим учасником виявився Максим Прилуцький (2011 року народження). Ветераном змагань став 41‑річний Олександр Антонов, який виступав разом із дружиною Інною та донькою Юлею. П’ять років тому сім’я Антонових ставала переможцем цих змагань. Тоді капітаном команди був дев’ятирічний син Саша.

Згідно з правилами спортивного заходу, у ньому змагались тато, мама і дитина віком до 10 років. Командам необхідно було якнайкраще виступити в семи комбінованих естафетах.

У першому завданні «Човниковий біг» третє місце зайняли Скрильники, друге — Неживі, а перше — Опари. Зі «Стрибками у довжину» найкраще справились Неживі, за ними — Опари і Татарки. У «Футболі» третій результат показали Семенюки, другими були Опари, перемогли Неживі. «Найспритнішими збирачами врожаю» стали Опари, далі — Неживі і Бикови. Краще за всіх «Подолали болото» Опари, Неживі й Антонови. У конкурсі «Єралаш» третіми стали Татарки, другими — Неживі, перемогли — Опари.

Останню естафету «Влучні стрільці» з однаковим результатом завершили одразу три сім’ї: Опари, Неживі й Бибіни.

Сім’я Владислава, Катерини і Віки Скрильників:

— Наша родина започаткувала традицію брати участь у цих змаганнях. У нас троє діток. Два роки ми виступали зі старшою донькою, тепер – із середньою. Черга — за сином. «Тато, мама і я — спортивна сім’я» — це дуже цікава гра, яка поєднує родину. Тут можна показати свої спортивні навички і вибороти відповідне місце.

Сім’я Леоніда, Таміли і Дениса Опар:

— Чотири роки приїжджаємо з Бутенок на це спортивне свято. Двічі виступили в обласному етапі, один раз — на всеукраїнському. Наш девіз: Сім’я Опара — клас, сім’я Опара — супер, і перемога буде в нас». Минулого року в Полтаві стали другими, поступившись землякам із Підгори Приставкам. Але отримали запрошення поїхати в Бердянськ. Скажу так: чим далі їдеш, тим гірше. Найкраще і найорганізованіше відбувається конкурс у Кобеляках. У Полтаві змагались 20 команд, а провели все за годину. У Бердянську естафети проводили на кахлі й асфальті.

Сім’я Віталія, Лілії та Олексія Неживих:

— Уперше виступав у турнірі ще дитиною. Три роки змагаюсь уже зі своєю власною родиною. Конкурси подобаються, усе добре. Дуже хочемо виграти. У цьому нам всіляко допомагає син.

За підсумками естафет, команди посіли такі місця: 14‑те — Прилуцькі, 13‑те — Ценціпери, 12‑те — Падалки, 11‑те — Удовіцькі, 10‑те — Бикови, 9‑те — Яланські, 8‑ме — Антонови, 7‑ме — Бибіни, 6‑те — Бикови, 5‑те — Семенюки, 4‑те — Скрильники, 3‑тє — Татарки, 2‑ге — Неживі. Переможцями змагань стала сім’я Опар.

Голова спортивного товариства «Колос» Віталій Детюк повідомив, що в області врахували минулорічні досягнення кобелячан і запрошують у другому етапі позмагатись три місцеві команди. Обласний фестиваль «Тато, мама і я — спортивна сім’я» відбудеться 31 березня в Полтаві.

На завершення учасників нагородили грамотами та спортивним інвентарем.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2018, 14:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації