Вхід | Реєстрація

Гроші крадуть із гаманців та кабінетів

Гроші крадуть із гаманців та кабінетів

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшла 81 заява та повідомлення. З них 14 були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За тиждень сталося три крадіжки, у двох з яких викрадали гроші (у одному випадку із приватної садиби, у іншому — зі службового кабінету).

5 березня до відділення поліції звернувся житель Малої Перещепини, який повідомив, що із його власного будинку із шафи викрали гаманець, у якому знаходилися 2800 гривень. Наступного дня поліцейські затримали чоловіка, який скоїв крадіжку. Ним виявився 50‑річний житель цього ж села, раніше засуджений за аналогічний злочин.

7 березня до поліцейських звернулася секретар сільської ради Лелюхівки, яка повідомила, що із гаманця, який знаходився у її службовому кабінеті, невідома особа вкрала 4200 гривень. Особу, яка здійснила крадіжку, поліцейські вже встановили. Наразі тривають слідчі дії. У поліції повідомили лише те, що крадієм виявився не працівник сільської ради і навіть не житель села, а сторонній відвідувач, який скористався відсутністю людей у кабінеті.

Іще одна крадіжка сталася в Нехворощі, де у період із 5 по 9 березня украли 200 метрів дроту з телефонної лінії по вулиці Миру, чим завдали «Укртелекому» збитку на суму понад 8 000 гривень.

6 березня до поліцейських звернулася жителька Нових Санжар, яка повідомила, що її чоловік, мешканець Губарівки, погрожував їй предметом, схожим на пістолет. Наразі поліцейські звернулися до суду за дозволом на проведення санкціонованого обшуку.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2018, 12:33 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації