Вхід | Реєстрація

У Прядівській школі люблять спорт

У Прядівській школі люблять спорт

Учні школі з нетерпінням чекають уроків фізичної культури. Вони проходять цікаво і незвично, часто – у змаганнях між класами, дівчатами та хлопцями.

Ось і нещодавно школярі стали свідками спортивного поєдинку між малечею 2 і 3 класів. До спортивної зали заходять вболівальники, глядачі й самі учасники змагань: «Живчики» (2 клас) та «Суперзайки» (3 клас). Спортсмени шикуються в колони, представляють девізи команд та демонструють емблеми. Після напутнього слова шестикласників розпочинається спортивний турнір. Учитель фізкультури Ігор Майний оголошує відкриття «Веселих стартів». Перші миті змагань показують, що малеча не хоче програвати своїм суперникам, емоції вирують і кожній команді хочеться перемогти.

Спортивна програма включала в себе естафети з баскетбольними і волейбольними м’ячами, біг в мішках, лицарський турнір, біг зі скакалкою, перетягування канату, «колісниця». Була навіть інтелектуальна розминка. За кожний виграний бал команда отримувала до свого переможного кошика цукерки. Підрахувавши «трофеї», журі мали змогу визначити переможців. Напруження, спортивний азарт гравців «зашкалював» — вони змагались нарівні.

У невеликих перервах між спортивними іграми група дівчаток розважала присутніх ритмічними танцями. І ось, нарешті, цукерки підраховано і судді оголосили результати. З перевагою лише в один бал перемагають третьокласники «Суперзайки». Вони отримують кубок. «Живчикам» вручають грамоту за почесне 2 місце. Крім того, обидві команди ще й засолодили душу цукерками.

Звичайно, «Живчики» трішки засмутились. Були сльози радості й печалі. Та це тільки змагання. Головне, що такі заходи дають позитивні результати: прищеплюють любов до спорту, руху, культивують здоровий спосіб життя, діти менше хворіють і краще засвоюють навчальний матеріал.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2018, 11:44 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації