Вхід | Реєстрація

Депутати у Нових Санжарах розподілили вільні залишки

Депутати у Нових Санжарах розподілили вільні залишки

16 березня відбувається позачергова сесія Новосанжарської селищної ради. Депутати розглядають одне питання — розподіл залишку.

Перед сесією відбувається засідання постійної комісії. Головний бухгалтер селищної ради Віра Панченко інформує про те, що вільний залишок складає 654 200 гривень.

Депутат Валентина Василенко пропонує спрямувати 140 000 гривень як субвенцію районному бюджету для утримання закладів освіти, охорони здоров’я та культури (40 000 — на Центр культури та дозвілля, 50 000  — Новосанжарському НВК та 50 000 —  Новосанжарській ЦРЛ). 105 000 гривень депутат пропонує спрямувати на благоустрій та 10 000 — на апарат управління. Присутні члени комісії підтримують пропозицію.

16 березня на позачергову сесію збираються 26 із 26 депутатів селищної ради. Спочатку їм озвучують проект рішення, запропонований комісією. Селищний голова Інна Коба пропонує взяти проект рішення за основу, але внести до нього зміни. Зокрема, вона пропонує передати 45 000 на функціонування ЦНАПУ, 6 000 — на пільги із житлово-комунальних послуг для атовців, по 100 000 — Новосанжарському терцентру та центру первинної медико-санітарної допомоги для закупівлі ліків, 140 000 — на апарат управління, 5000 — відділу освіти для закупівлі паливно-мастильних матеріалів, 3000 — Центру культури і дозвілля для участі у фестивалі.

19 депутатів голосують «за» зміни, запропоновані селищним головою.

Після цього підтримують проект рішення в цілому: 20 «за», 3 «проти», ще «3» утримуються. На цьому розгляд питань закінчується.

До речі, незабаром витрати на апарат управління ради можуть зрости. 16 березня на офіційному сайті селищної ради з’являється інформація про оголошення конкурсу на посади керівників двох нових відділів ради: архітектури, містобудування, управління комунальним майном, земельних ресурсів, надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища та відділу з питань освіти, культури, соціального захисту населення. Документи від кандидатів прийматимуть до 16 квітня.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2018, 15:30 | Нові Cанжари | Фінанси
1. Dana77 / 24 березня 2018, 11:10
Я шось не пойму, Валя Василенко засланий козачок у селищній раді? Чиї інтереси вона відстоює? Мабуть районної ради. Гнати таких треба з депутатів, якшо вони себе так ведуть. Там ще якийсь Мокляк є, тоже на боці райради грає. Кого ми оце понавибирали?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації