Вхід | Реєстрація

Центр культури отримав нового директора

Центр культури отримав нового директора

14 березня у Новосанжарській районній раді відбувся другий етап конкурсного відбору серед претендентів на посаду керівника Центру культури та дозвілля.

На участь у конкурсі подали документи два кандидати: методист і викладач вокалу Олена Москаленко та заступник директора ЦКД Маргарита Нагорняк.

Обидві учасниці відбору демонструють членам комісії свої конкурсні пропозиції, у яких викладають своє бачення розвитку культурної галузі в Нових Санжарах.

Після презентацій члени комісії проводять таємне голосування. І за його результатами, переможницею оголошують Маргариту Нагорняк.

Нагадуємо, у березні закінчився контракт із районною радою в колишнього директора ЦКД Олександра Торбіна.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Dana77 / 24 березня 2018, 11:18
Щиро вітаю Ріту з перемогою! Бажаю таких же блискучих перемог і в роботі! Знаю вас як щиру товариську, привітну людину, віддану своїй справі. Ця перемога вами заслужена. А у Володі Паршивлюка хочу спитати, шо це за така "культурна галузь"? Є ще й безкультурна?
2. КН17 / 24 березня 2018, 11:51
Я теж поздоровляю Маргариту Нагорняк і бажаю успішно пережити всі реформи і нарешті запустити в ЦКД показ фільмів. Між іншим, а Торбін буде працювати в колективі чи засяде на пенсію?
3. ukr2017 / 27 березня 2018, 08:42
Цікаво які ж пропозиції конкурсантки продемонстрували
4. don / 27 березня 2018, 13:47
не розумію, як можна було назначити таку вискочку, стару прошмаль на таку духовно високу посаду
5. don / 27 березня 2018, 13:49
3.ukr2017
«Цікаво які ж пропозиції конкурсантки продемонстрували»

мабуть змагалися хто швидше за одну затяжку спопелить цигарку
6. Vlada82 / 27 березня 2018, 16:11
4.don
«не розумію, як можна було назначити таку вискочку, стару прошмаль на таку духовно високу посаду»

Антон, не завидуй, її не просто так призначили, вона конкурс виграла, і тобі мабуть ніколи цього не зрозуміти. Якшо ти мужик, то негоже так про жінку говорити, якою б вона не була. А від мене Маргариті - жіноча солідарність і щирі вітання. Як мінімум вона не дасть занепасти культурі в нашому селищі. Крім того ця посада не така вже й "духовно висока", як у настоятелів церкви. Скоріш ця посада високого культурного рівня і Маргарита достойна бути на ній.
7. antibloger / 27 березня 2018, 16:51
[[ЦИТАТА|2|КН17|Я теж поздоровляю Маргариту Нагорняк і бажаю успішно пережити всі реформи і нарешті запустити в ЦКД показ фільмів.]
Показ фільмів залежить від районної влади. Цікаво чому ж тепер паршевлюк не влаштовує мітингів, чи вже ця тема стала неактуальна для нього і не приносить піару?
Не хочу нікого образити, але теж маю сумніви в професійних здібностях Нагорняк, з Москаленко не знайомий але в даній ситуації робив би ставку на неї.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації