Вхід | Реєстрація

На автодорогах державного значення працювало 120 одиниць спецтехніки

На автодорогах державного значення працювало 120 одиниць спецтехніки

У зв’язку з погодними умовами на автодорогах державного значення працювала снігоприбиральна техніка. У більшості районів спостерігалися опади у вигляді снігу. Роботи з розчищення проїзної частини розпочалися з вечора 20 березня. Упродовж ночі розчищено 950 км автошляхів Полтавської області.

Задіяні були філії ДП «Полтавський облавтодор» та приватні компанії, з якими в Служби автомобільних доріг укладені договори. Вночі працювало 120 механізмів (піскорозкидачі, солерозподілювачі, навантажувальна техніка, автомобілі з навісним обладнанням та ін.) та 155 дорожників. Для ліквідації зимової слизькості та забезпечення безперебійного руху траснопортних засобів вночі висипано 1400 тонн піщано–сольової суміші. Жодних скарг від учасників дорожнього руху щодо стану покриття не надходило, на території Полтавської області не зареєстровано жодної дорожньо–транспортної пригоди. Обмежень руху чи заторів на автодорогах державного значення Полтавщини зафіксовано не було.


Автор: Служба автомобільних доріг у Полтавській област


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2018, 12:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації