Вхід | Реєстрація

Санжари розчистили від снігу, але їх знову засипало

Санжари розчистили від снігу, але їх знову засипало

20 березня селищний голова Інна Коба коментує журналісту «ЕХО» стан прибирання доріг та тротуарів селища від наслідків негоди. Говорить — із завданням впоралися.

Після рясних березневих снігопадів розчистка вулиць від снігу стала «питанням номер один». Прибирали сніг з доріг Нових Санжар шість одиниць техніки: два трактори ПП «Лавіта» і по одному від комунгоспу, управління зрошувальних систем, «Новофарму» та ПП Трояна.

Сніг із тротуарів прибирали працівники відділу благоустрою. Для цього постійно залучали більше двадцяти чоловік.

— У березні в нас більше витрат піщано-соляної суміші, ніж майже за всю зиму! Багато доводиться сипати, уже останні запаси використовуємо і будемо ще закуповувати! Як бачите, зима продовжується! — констатує селищний голова Інна Коба.

За день до виходу публікації на Полтавщині і в Нових Санжарах знову йде рясний сніг. І комунальникам та працівникам бригади з благоустрою знову додається роботи. Про розчистку вулиць від наслідків чергового снігопаду ми напишемо уже в наступному номері.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2018, 19:40 | Нові Cанжари | Суспільство
1. antibloger / 24 березня 2018, 11:06
Стаття бомба ...Зразу видно "високоінтелектуальну аналітику та професійний хист ідейного журналіста, який глибоко вник в проблему" і розписав так що все стало зрозуміло само: і скільки коштів витратила селищна рада, чи достаньо селище розчищено від снігу, скільки людей звернулося до лікарів після такої розчистки, і аналогічно як ця робота проходила в інших громадах і сільських радах, яка роль районної влади...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації