Вхід | Реєстрація

Кубок пам’яті Анатолія Орла

Кубок пам’яті Анатолія Орла

17 березня в спортивному залі Китайгородської школи пройшов традиційний турнір з волейболу пам’яті Анатолія Орла.

У змаганнях взяли участь чотири команди: Царичанка, Прядівка, Китайгород і гості з міста Дніпро.

Турнір виявився досить напруженим і цікавим. У багатьох зустрічах потрібна була третя партія, щоб виявити переможця.

До фіналу пробилися господарі (команда села Китайгород) і гості турніру (команда з міста Дніпро).

Фінальна зустріч закінчилася перемогою господарів з рахунком 2:0.

Перехідний кубок на цілий рік залишається у китайгородців.

Підсумки футзальних перегонів

Минулої суботи пройшли заключні ігри першості з футзалу. Після закінчення поєдинків відбулася церемонія нагородження лауреатів футзальної першості.

Спочатку відзначали кращих гравців. У номінації «Кращий воротар» пам’ятний приз отримує Юрій Липка («Мир-1» – Царичанка). У номінації «Кращий бомбардир» переможцем став Сергій Крамаренко («Мир-2» – Царичанка), який також нагороджений пам’ятним призом.

За третє місце у районній першості з футзалу бронзові медалі отримують гравці команди «Мир-2» (Царичанка). Срібними медалями за друге місце нагороджуються гравці команди «Лелеки» (Рудка). Ця команда вперше приймала участь у футзальних перегонах і одразу попала в трійку лідерів.

За перше місце у футзальній першості кубком нагороджується команда «Мир-1» (Царичанка), а її гравці отримують золоті медалі. Перемогу команді здобували: Юрій Липка, Валерій Жорняк, Юрій Самсоненко, Андрій Архіпов, Павло Мацак, Тарас Майний, Євген Коба, Володимир Коба, Антон Ромашко, Артем Палюх. Представники команд-призерів (Юрій Липка, Вадим Кисличний та Олександр Васько) були нагороджені пам’ятними подарунками.

 

Кубок Приорілля

Нещодавно в селищі Магдалинівка проходив міжрайонний турнір з футзалу на «Кубок Приорілля». У турнірі приймали участь по дві команди з Магдалинівського, Царичанського і Петриківського районів. Від нашого Царичанського району брали участь  «Маїсадур» (Царичанка) і «Лелеки» (Рудка).

Команда «Лелеки» зайняла почесне третє місце. Вітаємо її з успішним виступом і бажаємо подальших успіхів на спортивних аренах.


Автор: Володимир Тимошенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2018, 16:23 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації