Вхід | Реєстрація

Чергова бійка в Бутенках

Чергова бійка в Бутенках

За останні кілька місяців Бутенківська ОТГ стала своєрідною «гарячою точкою» на карті Кобеляцького району.

Буквально щотижня звідти надходить інформація про той чи інший скандальний інцидент. Ось і цього разу мала місце конфліктна ситуація за участю працівників об’єднаної територіальної громади та місцевого депутата Павла Гунжеля. На жаль, справа вже дійшла до рукоприкладства. Двоє учасників інциденту знаходяться на лікуванні в Кобеляцькій районній лікарні.

Інцидент стався 23 березня у адмінприміщенні Бутенківської ОТГ. Сторонами конфлікту з одного боку були працівники громади, а з іншого — депутати Павло Гунжель, Георгій Барсуков та дружина Гунжеля Ольга. Депутати прийшли забирати відповідь на один зі своїх запитів. Під час спілкування виникла конфліктна ситуація. Закінчилося все банальною бійкою. Обидві сторони дають надто різні тлумачення того, що сталося. А з відео, розповсюдженого в мережі Інтернет, неможливо визначити, хто перший переступив рамки закону і здорового глузду.

Зараз головні дійові особи чи то драми, чи фарсу знаходяться на лікуванні. Ольга Гунжель, із якою вдалося кілька хвилин поспілкуватись, сказала, що в неї діагностовані черепно-мозкова травма та перелом носа. На лікуванні в ЦРЛ перебуває і голова громадського формування з охорони правопорядку Василь Демченко. Він був, як завжди, небагатослівним. Чоловік сказав:

— Свідчення я давав лише працівникам поліції. Більше не коментую. Травма в мене тяжка. Не забувайте, що у свій час, перебуваючи в АТО, я отримав контузію.

Начальник Кобеляцького відділу поліції Володимир Федан підтвердив, що до правоохоронців звернулися троє людей. Подія внесена в реєстр досудових розслідувань. Федан також повідомив, що до нього приїжджали кілька людей із Полтави, які називають себе активістами. Вони прохали провести максимально об’єктивне розслідування. У зв’язку з цим, Володимир Іванович підкреслив:

— Кримінальне провадження відкрите. Я наголошую, що поліцейські будуть безпристрасними. Якщо виявиться, що винними були працівники ОТГ, вони понесуть покарання, якщо винен Гунжель, то наказаним буде він. Призначена судово‑медична експертиза, яка визначить тяжкість травм, отриманих людьми. Поки що ми говоримо виключно про легкі тілесні ушкодження.

 

Микола Скрильник, голова Бутенківської ОТГ, розповів, що у зв’язку з такою напруженою ситуацією, він провів інструктаж із колективом. Визначена посадова особа, яка прийматиме і реєструватиме всі депутатські заяви та запити і персонально спілкуватиметься із заявниками.

…Жінка, яка живе поряд із будівлею ОТГ, так прокоментувала те, що відбувається:

— Я не підтримую жодну сторону. Але мені гидко, що таке відбувається у моїх рідних Бутенках. Думаю, що задуматися і зробити правильні висновки необхідно всім сторонам конфлікту.


Автор: Ігор Філоненко, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2018, 13:15 | Кобеляки | Політика
1. ArturKovach / 29 березня 2018, 15:14
Вся проблема як завжди в мiлiцейских яких там дуже багато.I якi просто тупо обкрадають громаду як всюди у нас.
2. Чудо Юдо / 30 березня 2018, 09:32
З відео нічого не зрозуміло.
Один кричить, інші кричать, дід Гунжеля випихає, тут жінка волає що її убили, там дід свідомість втратив...
Коротше, одному дуже подобається діставати людей, а інші не уміють себе поводитися коректно у такій ситуації. Ото і вся суть проблеми.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації