Вхід | Реєстрація

Кобелячани про вибори…

Якби президентські вибори проходили сьогодні, за кого б Ви проголосували? Саме таке питання ми ставили кобелячанам недільного ранку 6 вересня під час нерепрезентативного опитування.
Серед п’ятидесяти опитуваних жоден не віддав свій голос за нинішнього президента Віктора Ющенка. Сімнадцять респондентів повідомили, що поставлять галочку біля напису «не підтримаю жодного кандидата». Одинадцять голосуватимуть за Віктора Януковича, який таким чином набирає найбільше голосів серед опитаних. Юлію Тимошенко президентом бачать п’ять осіб. Четверо громадян (здебільшого старшого покоління) свої голоси віддадуть на користь Петра Симоненка. Троє — за Арсенія Яценюка. По одному голосу отримали Олег Тягнибок та Володимир Литвин. Взагалі не підуть на вибори чотири респонденти, а ще чотири не знають як вчинять під час виборів.

Репліки кобелячан, які не потрапили до списку опитуваних:
— Сталіна на них треба, а потом все остальне.
— Я за вас голосуватиму.
— За Лазаренка!
— Я вообще с Урала.
— Всі бандити, жуліки, лицеміри, підкуплені олігархами…
— За Ісуса Христа, ми свідєтілі Ієгови.
— Хто більше заплате, за того і проголосую.
— Ідіть ви із своїми виборами!
— За себе!
— За нову силу, за Путіна, напрімєр.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2009, 13:29 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації