Вхід | Реєстрація

«Назбирав» аліментів на 40 тисяч

 «Назбирав» аліментів на 40 тисяч

За тиждень до новосанжарської поліції 96 разів зверталися із заявами та повідомленнями. У семи випадках поліцейські відкривали провадження.

Упродовж тижня сталося дві крадіжки. У Лелюхівці невідомий зламав замок у одному з будинків та вкрав аудіо програвач, жіночу біжутерію, бензокосу та електрокосу (усього речей на суму 10 000 гривень).

Ще одна крадіжка відбувалася на підприємстві «Термастіл», де чоловік викрав 215 кілограмів металевих сплавів. Крадія знайшли, проте, за інформацією поліції, підприємство не хоче притягувати його до відповідальності.

Двічі впродовж тижня поліцейські вилучали в мешканців району наркотики. 20 березня у жителя Пристанційного знайшли близько 100 грамів речовини, схожої на коноплю. 22 березня працівники поліції провели обшук у мешканця Губарівки. І знайшли в нього 14 грамів канабісу.

Також в одному випадку до поліцейських звертались працівники СБУ, які повідомили про розтрату 9 000 гривень на одній з виборчих дільниць району.

Також до поліції починають надходити заяви про ухиляння від сплати аліментів. Мешканка Малого Кобелячка повідомила поліцейським, що її чоловік не сплачує аліменти на дитину і заборгував уже 40 000 гривень.

— Зараз нові зміни в законодавстві роблять більш жорсткими покарання для тих, хто ухиляється від сплати аліментів. За затримку в більш, ніж три місяці, настає кримінальна відповідальність. Крім цього, за несплачені аліменти чоловік може не виїхати за кордон, позбутися прав на транспортний засіб та залишитися без полювання, — коментує начальник відділення поліції в Новосанжарському районі Владислав Грімов.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2018, 16:11 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації