Вхід | Реєстрація

Ворскла підтопила Нові Санжари. Але вода вже відступає

Ворскла підтопила Нові Санжари.  Але вода вже відступає

Минулого тижня, внаслідок танення снігу та льоду, рівень води у Ворсклі, поблизу Нових Санжар, піднявся на кілька метрів. Вода затопила центральний пляж і підійшла до будинків на деяких вулицях селища.

Рівень води стрімко піднявся впродовж вихідних. Ворскла підтопила центральний пляж настільки, що дерев’яні «парасольки» опинилися у воді практично повністю. Альтанки, які минулого року встановили на пляжі, вода могла просто віднести униз за течією, у напрямку Кобеляк. Тому працівники бригади з благоустрою селищної ради поприв’язували їх.

– Сьогодні вода вже почала відступати. За ніч впала на 5 сантиметрів, – говорить селищний голова Інна Коба. Розмова відбувається вранці 4 квітня. – Після підняття рівня Ворскли вода підтопила городи та підійшла до будинків на деяких вулицях. До нас зверталися мешканці Зарічки і ще кількох вулиць. Відкачували воду із Солоного озера. Але сьогодні вже ситуація стабілізувалася, вода почала падати.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2018, 16:28 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації