Вхід | Реєстрація

У Санжарах відремонтують вулицю Незалежності

У Санжарах відремонтують вулицю Незалежності

Із заступником Новосанжарського селищного голови Валентином Івашиною ми поговорили про виконання пунктів програми соціально-економічного розвитку Нових Санжар. У цьому році в селищі планують капітально відремонтувати дорогу по вулиці Незалежності, замінити водогін на п’ятьох вулицях та ще на п’ятьох — реконструювати вуличне освітлення.

Новосанжарська селищна рада вже виготовила проектну документацію на капітальний ремонт дороги по вулиці Незалежності. Відремонтувати дорожнє покриття планують на ділянці вулиці від «МаркетОпту» до знаку «Нові Санжари», у напрямку Забрідок.

— Стосовно поточного ремонту доріг, ми будемо приблизно за місяць проводити обстеження. І потім визначатимемо, які вулиці найбільше потребують ремонту, — зазначає Валентин Івашина.

Також у цьому році планують провести капітальний ремонт водогонів по вулицях Носенка Івана, Святотроїцькій, Незалежності, Новій та провулках Новому, Ярмарковому Другому.

Ще на п’яти вулицях проведуть реконструкцію вуличного освітлення (частині вулиці Чкалова, Полтавській, Козацькій, Каштановій та провулку Комунальному).

За тиждень до Нових Санжар приїдуть проектанти, які робитимуть проект з реконструкції тротуару по вулиці Шевченка. Ще за місяць інші проектанти обстежуватимуть ставок, так звану «бетонку», на якій, нагадаємо, планують облаштувати місця для відпочинку та риболовлі.

Із останніх придбань для відділу благоустрою селищної ради — гілкоподрібнювач, який обійшовся бюджету в 130 000 гривень. З його допомогою можна буде подрібнювати сирі та сухі гілки дерев на дрібні частини, які потім можна використовувати для опалення.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2018, 10:23 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації