Вхід | Реєстрація

Вихованець Новосанжарської ДЮСШ —чемпіон України

Вихованець Новосанжарської ДЮСШ —чемпіон України

У місті Коломия днями пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу серед учнів ДЮСШ та дорослих. Вихованець новосанжарського залу став володарем золотої медалі.

Команда Новосанжарської ДЮСШ не змогла поїхати на змагання через фінансові труднощі, хоча була готова боротися за найвищі нагороди. Але без перемоги Новосанжарський район не залишився. Наш спортсмен Сергій Бабенко, який багато років навчався в ДЮСШ, а зараз представляє Харківський університет фізкультури, у категорії до 93 кілограм набрав найбільшу вагу. Сергій присів — 255, виконав жим лежачи — 150 та потягнув 285 кілограм! Із сумарною вагою показав найкращий результат і став чемпіоном України.

Також у місті Кременчук відбувся чемпіонат області з боротьби дзюдо. Троє наших спортсменів взяли участь у цих змаганнях. Олександр Хоменко здобув четверте, Діана Гарець – третє, Вікторія Решетило виборола друге місце.

Не залишилися без нагород і волейболісти Новосанжарської ДЮСШ, які на чемпіонаті області в Полтаві посіли третє місце.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації