Вхід | Реєстрація

Малята веселяться

Малята веселяться

День гумору в Царичанському дитячому садку № 1 «Ромашка» припав на понеділок. Свято сміху і гарного настрою відбулося в стилі жартівливих посиденьок.

Організатори гуморини влаштували захід так, щоб діти отримали святковий настрій відразу, прийшовши вранці до дитсадка. Малят з батьками зустрічала весела Маринка–Мандаринка, роль якої виконала молода вихователька закладу Христина Манза.

У святі взяли участь вихованці всіх груп дошкільного віку («Калинка», «Ромашка», «Золота рибка», «Сонечко», «Веселий вулик» і «Вишенька»). Головна героїня Маринка–Мандаринка з малечею спілкувалася в ігровій формі. Кожна група готувалася до свята ретельно. Діти виконали пісні («Весняні краплинки», «Люба веснонька–весна») і таночки («Я малюю зі стрічками», «Модниці», «Джентельмени», «Світить сонечко для всіх», «Кухарі»). Та найбільше дітворі сподобались ігри: «Гра з хусточкою», «Знайди свою пару», «Виклади промінчик», «Намалюй веселе обличчя».

Ще на початку гуморини Маринка–Мандаринка обіцяла влаштувати сюрприз для малечі. З нетерпінням вихованці чекали на диво. А «диво» вилетіло з кульки, у вигляді різнокольорового серпантину. А до залу внесли великий, рум’яний, духмяний і солодкий пиріг. Солодощі, розваги, посмішки, доброзичлива атмосфера — усе це створило дітворі гарний настрій. А веселощі і радість — це запорука здоров’я дітей.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації