Вхід | Реєстрація

Дніпропетровська область: замість доріг лише напрямки

Дніпропетровська область: замість доріг лише напрямки

Дніпропетровська область відома на всю Україну своїми новаторськими ідеями впровадження реформ та різних ідей.

Крім усіх позитивних моментів добре відомою стала і дорога Н-31 Дніпро-Решетилівка. Особливо небезпечною та аварійною вона є саме у Дніпропетровській області. Якщо не вірите - переконайтесь самі!


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2018, 16:45 | Царичанка | Цікаве


1. Седой / 15 квітня 2018, 08:59
Не мог понять, почему мое авто так обрадовался, когда мне запретили въезд на Украину. Спасибо Саше Диденко, теперь все прояснилось.
Ссылки на "У себя посмотрите" не принимаются. Намедни с женой прокатились по маршруту Москва-Владимир-Нижний Новгород-Чебоксары-Казань-Дивеево-Муром-Москва. Не Германия, конечно, но ничего экстремального, подвеску не убил, ям не объезжал по причине полного отсутствия.
2. земеля / 15 квітня 2018, 12:22
1.Седой
«Не мог понять»


Чего тут понимать. Просто давно не ездил. Лично я в днепр уже несколько лет езжу автобусом. Ибо просто жаль машину, особенно ночью. Если навскидку то у нас таких дорог полно: В. Сорочинцы- Опошня, Градижк в Сторону Хорола, Санжары- Решетиловка и т.д. Хотя в 90-х были чудесные дороги даже до дальних деревень. Но теперь типа кастрюлеголовые( по Адеквату) все равно доказывают что сейчас лучше.
3. kasandra / 17 квітня 2018, 11:20
2.земеля
«типа кастрюлеголовые( по Адеквату)»

Это не по Адеквату, а по общеевропейской классификации. А Адекват пострадал за "свободу слова". Да я смотрю, не только он один. Что-то и Гнатовича не видно и даже селены. Странно.
4. kasandra / 17 квітня 2018, 11:31
Да и что прикольно, в соцсетях, когда банят, так хоть пишут за что. И банят на определенный срок. А тут навсегда и "с поражением в правах". По новой и не зарегистрируешься. Сталинисты хреновы. На самом деле, конечно, не сталинисты, а троцкисты. Но, как говорил ИС: "Наше дело правое, Победа будет за нами!". Не получиться у них тут Небесный Иерусалим построить. Бог распорядится по иному. "И отсечет Господь у Израиля голову и хвост, пальму и трость, в один день...". Как их же Исаия и предупреждал или пророчил (9:14. И день этот близок. Эдард Ходос так вообще на 14 мая с.г. этот день пророчит.
5. земеля / 17 квітня 2018, 13:24
4.kasandra
« И банят на определенный срок.»


Наверное им впаяли по 15 суток, по аналогии с ментовкой. Но если не восстановят то сайт захиреет.
6. kasandra / 17 квітня 2018, 15:31
5.земеля
«Наверное им впаяли по 15 суток, по аналогии с ментовкой.»

Не, никаких аналогий. Тут банят навечно. Такой у них порядок, или бес-порядок. Там у них один Филон демократ, а все остальные, сплошь тоталитаристы в кастрюлях. Им все равно что будет с сайтом, так же как кастрюялм все равно, что будет со страной. Они ее сами безвозвратно разломали, а до сих пор еще о чем-то мечтают. Это такой тип характера или психики, ну как Бандера или Шухевич, точно не помню кто, писали "Краще крові по коліна, аби вільна Україна". Им было по барабану, что Украины не будет, главное, чтобы они были на пепелище. Потому-то Василий Симоненко о них и писал " Я зустрічався з вами в дні суворі, Коли вогнів червоні язики Сягали від землі під самі зорі, І роздирали небо літаки. Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали «хайль!» охриплими басами, І "Ще не вмерла..." голосно ревли. Де ви ішли - там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям - Плювала кров’ю "ненька Україна" У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі Сходу не вернулись «москалі".» А они с него икону сделали, а стихи его не читали. Ну это для кастрюль норма, так они и с Надийки думали сделать Жану Дарк и лохонулись. Ну, короче, кастрюли - они всегда и везде кастрюли.
7. Чудо Юдо / 17 квітня 2018, 16:16
6.kasandra
«Такой у них порядок, или бес-порядок.»

Привіт Адекватнику!
Ти уже і по гендеру шифруєшся щоб не випасли? Так толку мало.
Ось навіть у цій новині - 2 коментарі по темі новини, а на третьому з’являється Адекват у юбці і починає стару пісню чесати про бандеровців, Сталіна та прочу єресь.
Полетиш ти в бан і за цим разом, я бачу :)
А так тихо було...
8. kasandra / 17 квітня 2018, 17:14
7.Чудо Юдо
«
Привіт Адекватнику!
Ти уже і по гендеру шифруєшся щоб не випасли?»

Здоровенькі були, пане! Зараз так по всій гейропі роблять. Мода, ніде не дінешся. А якщо забанять по гендерній ознаці, то тоді до гейропейських коміссарів напишу. А може я і не адекватник, це тобі такого захотілось, як на майдані пиріжків, а воно зовсім і не так.
9. Седой / 17 квітня 2018, 19:56
скучно у вас стало, почти не захожу... и зачем только на год подписку оформил? :)
10. Beri Mor / 17 квітня 2018, 20:34
4.kasandra
«Да и что прикольно, в соцсетях, когда банят, так хоть пишут за что»

Ты "жив курилка"!!!И хотя я не Кола,я рад за тебя"!
11. kasandra2 / 18 квітня 2018, 03:09
7.Чудо Юдо
«Полетиш ти в бан і за цим разом, я бачу :)»

Нам kasandram не привыкать.За правду-матку на Руси всегда "банили"...
12. kasandra / 18 квітня 2018, 07:45
10.Beri Mor
«
Ты "жив курилка"!!!»

Дык не только жив, а и размножился, типа клон под вторым номером появился. Интересно! Но это хорошо и полезно. Нас душат, а мы множимся. Так что победа будет за нами. Время кастрюль истекает.
13. kasandra / 18 квітня 2018, 07:48
11.kasandra2
«За правду-матку на Руси всегда "банили".»

Не то слово, близнец. И не только на Руси. "Но ясновидцев, впрочем как и очевидцев, Во все века сжигали люди на кострах" (В.Высоцкий) Энто наше ЕХО типа как инквизиция, что ли?
14. Чудо Юдо / 18 квітня 2018, 10:34
12.kasandra
«Нас душат, а мы множимся. Так что победа будет за нами»

А створити блог і там пропагувати свою мертву ідеалогію не пробував?
Посилання на exo.in.ua

Чи боїшся що просто ніхто там нічого не коментуватиме? Веселіше чужі матеріали засирати?
15. земеля / 18 квітня 2018, 18:55
11.kasandra2
«
Нам kasandram не привыкать»


Береги себя, а то уже и по ночам, вместо того что-бы спать в инете сидишь. Не пиклуешся о своем здоровье.
16. КАМаз / 23 квітня 2018, 21:00
Сашко, а що ти доколупався до дніпровських доріг? Візьми свого друга філона та підіть поміряйте ями по Кобеляках. Хай філон взує свої модні ботики та почовгає залишки асфальту який пахан постелив восени. А то біля аптеки асфальт лежить як новий, (філон човгав його 2 роки назад), а от по місту весь асфальт пішов разом зі снігом.І саме головне всім пофіг сажать ті грьобані чорнобривці та білують дерева з бардюрами.
17. Bazilo / 24 квітня 2018, 20:13
16.КАМаз
«що ти доколупався до дніпровських доріг?»

Таки да,жахлива жахливість,а не районний центр.Асфальт розбитий вщент,яма на ямі.Нафіг те Дніпро.Там є кому переживати за своїми дорогами,а в Кобеляках краще б дбали про свої дороги.До Кобеляк щоб доїхати - так це хіба-що трактором Т-150 або К-700.Дерибанять грошенята на фіглі-міглі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації