Вхід | Реєстрація

Відкриті партійні списки будуть доречні

Позиція обласного осередку Народної партії: внесення змін до виборчого законодавства буде доречним
Той факт, що 30 травня цього року вибори до місцевих рад не відбудуться, Полтавську регіональну партійну організацію Народної партії особливо не стурбував. Про це у телефонній розмові повідомив керівник цієї організації, голова фракції Блоку Литвина в Полтавській обласній раді Костянтин Боровик.
— Народні депутати ще не затвердили бюджет на цей рік, а вже незабаром ми повинні були створювати виборчі комісії. Тому створення депутатської групи на чолі із першим заступником Голови Верховної Ради Олександром Лавриновичем, яка буде працювати над цим питанням, піде на користь. Тим більше, що пропонується не тільки перенести саму дату виборів, а й, можливо, внести зміни до виборчого законодавства. Можливо, «мажоритарки» і не буде, але відкриті партійні списки будуть доречні, — сказав Костянтин Боровик.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2010, 11:09 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації