Вхід | Реєстрація

Поряд із «другою» школою посадили калинову алею

Поряд із «другою» школою посадили калинову алею

Учасники АТО, волонтери та учні навчального закладу взяли участь у акції.

Як розповіла тижневику Наталія Чуніхіна, заступник директора з виховної роботи Кобеляцької загальноосвітньої школи №2, ідея посадити алею виникла в дітей, які входять до ради учнівського самоврядування.

— У нашій школі впроваджується проект «КРОК» — креативні, реалістичні, оптимістичні, кмітливі, — говорить педагог. — Його реалізацією займаються учні школи разом із педколективом. Головна мета проекту — здійснювати кроки соціально-значущої діяльності. У ході проекту виникла ідея посадити фруктові дерева, бузок і калину на території навчального закладу.

Задум школярів підтримали педагоги й батьки. Дерева вирішили посадити в шкільному садку. Про саджанці яблуні, вишні й бузку потурбувались батьки учнів. А от калину придбали волонтери Кобеляцького міського штабу допомоги військовослужбовцям. Місцем для посадки стала територія біля спортивного залу.

20 квітня в школі зібрались волонтери Тетяна Вільхова, Наталія Гук, Валентина Корецька та Іван Харченко. Разом з ними прибули ветерани антитерористичної операції на сході України Руслан Фещенко, Володимир Попп, В’ячеслав Колодочка, Олег Білецький, Юрій Бородай та військовослужбовець Ростислав Покотило.

Перед посадкою калини відбулась лінійка, на якій директор школи Світлана Ніколенко наголосила на важливості цієї акції. А Тетяна Вільхова подякувала адміністрації навчального закладу і учням за допомогу в зборі продуктів та гігієнічних засобів для військовослужбовців. Також школярі постійно передають солдатам малюнки та листи.

Присутні вшанували загиблих військових хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятної дошки Юрію Сітяєву.

Потім учасники АТО висадили саджанці калини і зробили фото на згадку.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2018, 17:29 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації