Вхід | Реєстрація

Спортивні новини

Спортивні новини

Минулими вихідними завершився щорічний міні-футбольний турнір серед сільської молоді. Також кобеляцькі спортсмени вдало виступили в Полтаві та Горішніх Плавнях.

 

Озерянська молодь найкраще грає у футбол

21 квітня в Бутенках відбувся фінал першості з міні-футболу серед команд сільської молоді. Турнір традиційно проводила спортивна організація «Колос».

Відбіркові матчі до фінальної стадії першості прохолодили в Канавах, Світлогірському, Бутенках та Біликах. За результатами проведених ігор, у заключну частину вийшли футбольні колективи з Озер, Світлогірського, Іванівки, Біликів, Бутенок та Дрижиної Греблі.

Згідно регламенту змагань, команди були розподілені на дві підгрупи. До першої потрапили футболісти з Озер, Світлогірського і Дрижиної Греблі. Серед цих команд були зафіксовані такі результати: Світлогірське — Дрижина Гребля — 4:0, Озера — Світлогірське — 4:0, Дрижина Гребля — Озера — 0:6.

У другій підгрупі сильнішого визначали колективи з Бутенок, Біликів та Іванівки. У ході запеклої боротьби до фіналу потрапили молоді футболісти з Біликів, які здолали бутенківських (2:0) та іванівських спортсменів (4:0). Другою стала команда з Іванівки.

Відповідно до зайнятих позицій у підгрупах, за п’яте-шосте місце зійшлися команди з Дрижиної Греблі та Бутенок. У цьому матчі дрижани перемогли з рахунком 3:2.

Право зіграти в «малому фіналі» здобули представники Світлогірського та Іванівки. У результаті світлогірські футболісти виграли 6:3.

У матчі за першу сходинку змагань зустрічались спортсмени з Озір і Біликів. У безкомпромісній грі кращими молодими футболістами району стали озеряни. Вони забили три м’ячі у ворота біличан, останні відповіли лише голом престижу.

По закінченню турніру було визначено кращих гравців. Кращим воротарем став Богдан Биба (Білики), захисником — Денис Коваленко з Озер, нападником — світлогірський футболіст Максим Білоус, а гравцем — Сергій Порубай (Озера).

Команди-призери та кращі гравці були нагороджені дипломами й грамотами спорторганізації «Колос».

 

За кубок Полтави з волейболу бореться «Колос»

22 квітня в Полтаві стартував відкритий кубок міста з волейболу, пам’яті Владислава Агасьянца. У змаганнях беруть участь12 команд. 11 колективів представляють обласний центр і одна — місто Кобеляки. До складу кобеляцької команди увійшли: Іван Даценко, Олексій Дрофа, Дмитро Чорний, Микола Пащенко, Максим Пищита, Євгеній Дендеберя, Дмитро Жорняк, Олексій Колінько, Віталій Федорцов та Богдан Безкібальний.

Свій перший матч кобеляцький «Колос» провів проти полтавських «Медиків». Наші земляки здобули впевнену перемогу над суперниками з рахунком 3:0 (25:18, 25:20, 25:21).

Наступний матч «колосяни» зіграють цими вихідними. Їхній суперник має визначитись у четвер.

 

Кобелячани обігнали майже всіх суперників

21 квітня в Горішніх Плавнях відбувся турнір з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю, присвячений Дню міста. У змаганнях виступили 47 спортсменів з Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів та Кобеляцького району.

Програма турніру з легкої атлетики включала в себе біг на 30, 60 та 100 метрів. Кобеляцькі легкоатлети в бігові на дистанціях 30 та 60 метрів вибороли два других і два перших місця, у бігові на 100 метрів — також два других та два перших. Усі спортсмени були нагороджені грамотами й цінними призами від організаторів змагань.

Кобеляцький район на цих змаганнях представляли: Ян Мірошніченко, Сергій Варич (дистанція 60, 100 метрів), Дмитро Рибка та Максим Балабанов (дистанція 30 та 60 метрів).


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2018, 15:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації