Вхід | Реєстрація

Скликається сесія Полтавської міськради

Міський голова Полтави Андрій Матковський підписав розпорядження "Про скликання п’ятдесятої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання" 25 лютого 2010 року о 10-й годині у залі засідань Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 36). На розгляд сесії виносять такі питання:
1. Про затвердження «Програми економічного і соціального розвитку м. Полтава на 2010 рік».
2. Про затвердження Програми зайнятості населення міста Полтави на 2010 – 2011 роки.
3. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2009 рік.
4. Про затвердження Порядку отримання технічних умов на проектування, проведення інженерно-геодезичних вишукувань та передачі виконавчих зйомок до архіву управління з питань містобудування та архітектури у м. Полтава.
5. Про затвердження Порядку надання та зміни адрес об’єктам нерухомості в місті Полтава.
6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва духовно-культурного центру по вул. Леоніда Бразова, 8.
7. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для встановлення опор повітряних ліній 6кВ, 10кВ та для будівництва КТП 6/0,4кВ, 10/0,4кВ у районі вулиць Південної та Марківської.
8. Про надання дозволу на коригування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для завершення будівництва житлового будинку з вбудованими приміщеннями соціального обслуговування населення та розташування підвищувальної насосної станції по вул. Паризької Комуни, 20/1.
9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва трансформаторної підстанції по вул. Паризької Комуни, 20/1-Т.
10. Про затвердження розпоряджень міського голови.
11. Про надання земельних ділянок, оформлення та продовження права користування земельними ділянками.
12. Про продаж земельної ділянки по вул. Новий Базар, 34 фізичній особі-підприємцю Дрозд Олені Іванівні.
13. Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.
14. Про порядок розрахунку ставок орендної плати за землю в м. Полтаві.
15. Про внесення змін та доповнень до рішення позачергової восьмої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 05.10.06. «Про визначення обсягу окремих повноважень із земельних відносин виконавчого комітету Полтавської міської ради».
16. Про внесення змін до рішення сорок шостої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 10.12.09. «Про нормативну оцінку земельних ділянок промислових підприємств на 2010 рік».
17. Про надання згоди на прийняття відомчих квартир до комунальної власності міста.
18. Про внесення змін до додатку № 1 затвердженого рішенням двадцять сьомої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 23.04.08 «Про реорганізацію Полтавської госпрозрахункової дільниці зеленого будівництва».
19. Про затвердження міської програми соціальної підтримки сім’ї, дітей та молоді через роботу інтегрованих соціальних служб Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на 2010-2011 роки.
20. Про затвердження статуту Комунального підприємства «Міський духовий оркестр «Полтава».Про затвердження «Міської програми патріотичного виховання юних полтавців на 2010-2015 роки».
21. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 12.09.06 «Про структуру виконавчих органів ради, їх загальну чисельність та витрати на утримання» зі змінами та рішення тридцять сьомої сесії Полтавської міської ради від 19.02.09 «Про затвердження положень про структурні підрозділи Полтавської міської ради та її виконавчого комітету».
22. Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступником міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Полтавської міської ради.
23. Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у І півріччі 2010 року.
24. Про загальний склад (кількість депутатських мандатів) Полтавської міської ради шостого скликання.
25. Про формування Полтавської міської територіальної виборчої комісії по виборах депутатів міської ради та міського голови.
26. На сесію запрошені заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, голови районних у місті рад, народні депутати України, за окремим списком - керівники міських організацій політичних партій, представники засобів масової інформації.

Автор: www.rada.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2010, 12:20 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації