Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах бетонними блоками убило жінку

У Нових Санжарах бетонними блоками убило жінку

2 травня у Нових Санжарах сталася надзвичайна пригода, під час якої загинула 64‑річна жінка. Біля одного з будівельних магазинів містечка на неї впали кілька бетонних блоків.

Близько 10-ї ранку в Новосанжарське відділення поліції надійшло повідомлення про загибель жінки біля одного з будівельних магазинів селища. Інформацію надав черговий лікар Новосанжарської ЦРЛ.

Як з’ясували поліцейські при виїзді на місце події, жінка проходила біля будівельного магазину, коли на неї впали складені у пачку бетонні газоблоки. Від отриманих ушкоджень потерпіла померла на місці.

За фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 272 частиною 2 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» та встановлюються обставини події. Проводиться досудове розслідування. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Андрій Полонський. Санкція цієї статті передбачає покарання обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Новосанжарці, які стали очевидцями трагедії, зауважують, що пачки газоблоків були похиленими. І могли впасти у будь-яку мить. Нещасній загиблій жінці просто не пощастило проходити поруч. Також у приватних розмовах новосанжарці припускають, що винним у трагедії, скоріше за все, зроблять не власників будівельного магазину, а водія автокари, який складав газоблоки.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2018, 15:12 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації