Вхід | Реєстрація

У аваріях пошкодились автомобілі. Жертв немає

У аваріях пошкодились автомобілі. Жертв немає

У п’ятницю і понеділок в Кобеляках сталося дві дорожньо-транспортні пригоди.

Перша ДТП трапилась 27 квітня близько 13‑ї години на розі вулиць Михайлівська та Покровська. На перехресті зіткнулись легковик ВАЗ-2110 та вантажівка «ГАЗель». Від удару вантажівка перевернулася на правий бік і з неї висипались продукти харчування.

Обидва водії відбулися переляком. Від удару на ВАЗі деформувались ліве крило, бампер і капот. Уже до вечора продукти з «Газелі» перевантажили і автомобіль прибрали з місця аварії.

30 квітня дорожньо-транспортна пригода знову сталася все на тій же вулиці Михайлівській. Щоправда, за кілька кварталів від першої аварії. Поряд із автозаправною станцією «ВОГ» зіткнулись легковий автомобіль «Тойота Авалон» та вантажівка «Рено».

Водій легковика, виїжджаючи з автозаправної станції, не пропустив фуру, яка рухалася по головній дорозі.
У результаті зіткнення серйозно пошкодилась передня частина «Тойоти». На вантажівці були подряпані колеса. Так що, закони фізики вчергове довели свою істинність. Як була і доведена необхідність дотримуватися Правил дорожнього руху.

На щастя, у обох ДТП люди не постраждали.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2018, 12:34 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації