Вхід | Реєстрація

«Пульку» виграють футболісти з Дашківки

«Пульку» виграють футболісти з Дашківки

28 та 30 квітня команди з Кобеляцького району розіграли Кубок відкриття сезону. Змагання присвячувались пам’яті іванівського спортсмена Михайла Гордійка.

У турнірі, який самі футболісти називають «пулька», взяла участь 21 команда (були розділені на шість підгруп). Ігри проходили у Вітровій Балці, Червоних Квітах, Лебединому, Дрижиній Греблі, Озерах і Дашківці.

«Котовське» у матчі за вихід із підгрупи здолало підгорянський «Прапор» з рахунком 2:1. «Іванівка» виграла в «Червоних Квітів» і «Лутовинівки». Мідянівський «Урожай» переміг суперників з Вільховатки (4:0) та з Лебединого (5:1).

Нагадаємо, що два роки поспіль володарем весняного кубка ставав колектив із Дрижиної Греблі. Та на цей раз команда несподівано поступилась 1:3 бутенківському «Локомотиву». «Локомотивці» обійшли 1:0 футболістів з Біликів та 2:0 — з Павлівки.

Озерянські футболісти 1:0 виграли в суперників із Придніпрянського, 1:0 — у орлицького «Маяка» і внічию (0:0) розійшлись із шенгурівським «Ланом».

Спортсмени з Дашківки здолали представників Світлогірського і Сухинівки.

Фінальна частина турніру проходила в Павлівці й Іванівці. У першій підгрупі за кубок боролись: «Урожай» (Мідянівка), «Котовське» (Вітрова Балка) і «Озера». Озерянські футболісти з мінімальним рахунком (0:1) поступились суперникам із Вітрової Балки. І з тим же результатом обіграли мідянівських спортсменів. А «Урожай» 2:1 виграв у «Котовського». Та оскільки різниця забитих і пропущених м’ячів у цих команд була рівна, їм призначили одинадцятиметрові удари. Влучнішими в пенальті виявились спортсмени з Вітрової Балки.

У другій підгрупі «Дашківка» здолала «Локомотив» та «Іванівку».

У підсумку, 5–6 місця розділили представники Бутенок і Озер. «Урожай» поступився «Іванівці» у матчі за третю сходинку. А у фінальному поєдинку «Дашківка» без особливих проблем перемогла «Котовське» 4:0. Кращим гравцем весняного кубка визнали Віталія Неживого з Дашківки.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2018, 15:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації