Вхід | Реєстрація

Бутенківські «Побратими» найкраще марширують і складають автомат

Бутенківські «Побратими» найкраще марширують і складають автомат

27 квітня Бутенківська школа перетворилася на справжній військовий полігон. Сюди прибули дев’ять загонів старшокласників, які взяли участь у військово‑патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

На змаганнях були представлені такі навчальні заклади: «Побратими» (Бутенківська ЗОШ), «Чайка» (Озерянська ЗОШ), «Соколята» (Іванівська ЗОШ), «Отамани» (райСЮТур), «Слава» (Кобеляцький НВК №1), «Соколи» (Дашківська ЗОШ), «Степовик» (Кобеляцька ЗОШ №2), «Молода січ» (Шенгурівська ЗОШ), «Стрільці» (Білицька ЗОШ).

Перед початком змагань учасників привітали перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, начальник відділу освіти Наталія Коваль, заступник військового комісара Олександр Наливайко, керівник районної станції юних туристів Микола Шабалтій, директор опорного закладу «Бутенківська ЗОШ» Григорій Журавель та волонтери.

Волонтери Тетяна Вільхова, Іван Харченко та Валентина Корецька передали в кабінет «Захисту Вітчизну» полотно з атрибутикою військових частин, які вони відвідали під час поїздок у зону АТО.

Школярі продемонстрували стройову та вогневу підготовку, практичні вміння з основ захисту життя та знання з історії українського війська.

Перше місце здобули учні Бутенківської школи, друге — Дашківської, третє — Іванівської.

Команди-призери нагороджені кубками та медалями.

Бутенківські школярі представлятимуть Кобеляцький район у обласному етапі гри «Сокіл».


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2018, 10:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації