Вхід | Реєстрація

Кубок Чорнобиля виграє «Маяк»

Кубок Чорнобиля виграє «Маяк»

У Малому Кобелячку 28 квітня відбувся розіграш традиційного футбольного кубка «Союз. Чорнобиль». Інтрига в турнірі трималася до останнього матчу, а перемогли в результаті господарі поля.

Участь у турнірі беруть дві команди з Малого Кобелячка — «Маяк» та «Маяк-2», а також «Зоря» з Руденківки та «Колос» із Стовбиної Долини. Перед матчами до спортсменів звертається сільський голова Геннадій Скубій. Розповідає про подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС, згадує односельців, які не шкодували свого здоров’я у боротьбі з «мирним атомом». Пам’ять про чорнобильців, які вже відійшли в інший світ, вшановують хвилиною мовчання. Від районної організації «Союз.Чорнобиль» на турнірі присутній Володимир Бульбаха. Він бажає футболістам яскравої гри, а переможцю обіцяє вручити кубок та матеріальне заохочення.

Розіграш турніру відбувається по коловій системі. Матчі виходять не багатими на голи. Так, «Колос» обіграє «Маяк-2» з рахунком 1:0 (завдяки єдиному голу Владислава Черненка). Із таким же рахунком закінчується матч «Зоря» — «Маяк-2» (1:0). І тут відзначається Едуард Гасанов. А от лідери грають між собою в «сухі» нічиї. З рахунком 0:0 закінчуються матчі «Маяк» — «Зоря», «Маяк» — «Колос» та «Колос» — «Зоря». У підсумку перед останнім матчем дві команди, «Зоря» та «Колос», мають по 5 набраних очок з різницею 1:0. «Маяк» має 2 очки з різницею 0:0, тому повинен перемагати одноклубників з різницею хоча б у два м’ячі (для перемоги в кубку). У результаті команда виграє з рахунком 3:0, чим надзвичайно радує місцевих уболівальників.

Нагадаємо, два тижні тому «Маяк» переміг у розіграші кубка Новосанжарського району з міні-футболу, обігравши «Старс» з рахунком 1:0.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації