Вхід | Реєстрація

«Веселковий дивограй» від БДЮТ

«Веселковий дивограй» від БДЮТ

4 травня відбувся звітний Кобеляцького БДЮТ, де учні та випускники позашкільного закладу показали, чого вони навчились протягом року.

Захід відбувся в районному Центрі культури і дозвілля. На нього зібрались рідні та близькі юних артистів, кобелячани та місцеві посадовці. Концертну програму приурочили 71‑ій ричниці з дня відкриття БДЮТ та Дню матері.

Працівників Будинку дитячої творчості та гуртківців привітала голова райдержадміністрації Таміла Шевченко. Вона вручила грамоти переможцям зональних, обласних та всеукраїнських конкурсів. Директор позашкільного закладу Галина Сабадир розповіла, що працівники БДЮТ заснували нагороду імені Миколи Касьяна «За примноження добра на землі». Директор відзначила кубками дорослих і дітей, які зробили особливий внесок у розвиток позашкільного закладу.

Під час двогодинного концерту, який отримав назву «Веселковий дивограй», виступили три групи танцювального колективу «Фреш» (керівник Ірина Дядюра), учасники студії вокального співу «Зоряний олімп», ансамбль народних інструментів «Ложкарі» (керівник Андрій Уткін), дитячий театр «Котигорошко» (керівник Олена Білаш), ляльковий театр «Мадагаскар» (керівник Тетяна Дядюра), танцювальний колектив «» на базі Шенгурівської ЗОШ (керівник Сергій Біденок), учасники клубу художнього читання «Калинонька» (керівник Галина Сабадир). Свято провели Сергій Черкаський та Анжеліка Яковенко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2018, 10:10 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації