Вхід | Реєстрація

«Блокпост» — моновистава про життя на війні

«Блокпост» — моновистава про життя на війні

7 травня за ініціативи новосанжарських волонтерів та за сприяння райдержадміністрації в Центрі культури і дозвілля відбувся показ програми обласної філармонії «Блокпост», присвяченої воїнам, котрі захищають Україну на сході. Це — творчий доробок заслуженої артистки України Наталії Іванченко за книгою відомого українського письменника та бійця Бориса Гуменюка «Блокпост».

Як розповіла напередодні сама артистка, програма дуже різноманітна:

— Така, як саме життя. Людям буде, де і поплакати, і посміхнутися, є і ліричні моменти. Бо життя продовжується і на війні. Воно на фронті, безумовно, відрізняється від нашого, але також сповнене багатьма емоціями. Люди думають про свою домівку, про своє подальше життя, закохуються, зустрічаються, гинуть… Усе розмаїття подій та вражень ми і намагалися передати, щоб зробити програму багатогранною.

У понеділок, напередодні Дня пам’яті та примирення, новосанжарці зібрались у приміщенні Центру культури та дозвілля на презентацію благодійної моновистави.

Під час моновистави присутнім представили фрагменти важливих для України подій останніх років.

Майстерна гра Наталії Іванченко супроводжувалась музичними композиціями за участю артистів Полтавської обласної філармонії. У програмі взяли участь тріо бандуристок «Вишиванка» та солісти філармонії Аліна Філіпюк і Микола Гармаш.

На завершення заходу усіх загиблих за Україну пом’янули хвилиною мовчання.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації