Вхід | Реєстрація

Кримінал: крадуть електроінструмент, кошти і телефони

Кримінал: крадуть електроінструмент, кошти і телефони

Протягом п’яти днів, з 2 по 5 травня, до чергової частини Новосанжарського відділу поліції надійшло 86 заяв і повідомлень, які зареєстровані в журналі єдиного обліку. До Єдиного реєстру досудових рішень внесено відомості про 14 повідомлень щодо вчинення кримінальних правопорушень.
2 травня до чергової частини Новосанжарського ВП звернувся житель Полтави, який повідомив, що в період із 30 квітня до 2 травня невідома особа, зламавши замок вхідних дверей у його дачному будинку, що знаходиться в селі Мушина Гребля, викрала шліфувальну машину «Штіль», електричну дрель «Іскра» та швейну машинку «Подольська». Сума матеріальних збитків встановлюється.
За цим фактом проводиться перевірка. Вирішується питання про його внесення до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому» — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
3 травня у відділ поліції звернулась жителька Нових Санжар. У жінки з гаража її дачі, що знаходиться в селі Зачепилівка, викрали мотоблок та мотокосу. Наразі вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ «Таємне викрадення чужого майна (крадіжка)» — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Цього ж дня надійшло повідомлення від жителя Полтави, який має дачу в селі Мала Перещепина. Чоловік заявив, що з паркану біля будинку зловмисники викрали 12 металевих стовпчиків, чим нанесли збитків на 1 тисячу гривень. Працівники кримінальної поліції встановили, що в середині квітня крадіжку 6 стовпчиків вчинив місцевий житель, не працючий, не судимий. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ.
5 травня до Новосанжарського ВП надійшла заява від мешканця Галущиної Греблі. Виявилось, що невідома особа, скориставшись його банківською карткою «Аваль-Банку», яка зникла в березні цього року, зняла грошові кошти в сумі 5000 гривень без його відома. Вирішується питання про внесення події до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ.
6 травня до відділу поліції з письмовою заявою звернулась мешканка Нових Санжар. Близько 13:45 у жінки в одному з селищних магазинів одягу невідома особа викрала мобільний телефон «HUAWEI V6». Подія внесена до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою частиною 1 статті 185 ККУ.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2018, 12:21 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації