Вхід | Реєстрація

«Грація» шукає спонсорів

«Грація» шукає спонсорів

Танцювальний колектив отримав запрошення на міжнародний фестиваль, але для поїздки потрібні значні кошти.

Наприкінці квітня в Кобеляках проходив щорічний всеукраїнський фестиваль танцю «Козачок». Його організатором виступає Дніпровська регіональна академія козацтва.

У танцювальному конкурсі змагались 16 колективів із різних міст України, які продемонстрували більше сорока хореографічних номерів. Фестиваль проводився за трьома номінаціями: народний танець, сучасно-естрадний та спортивно-бальний.

У номінації «Сучасно-естрадний» танець переміг кобеляцький колектив «Грація». Кобеляцьких танцюристів запросили виступити на міжнародному конкурсі, який проходитиме з 8 по 25 червня в місті Коблево.

Розповідає керівник колективу Інна Пелих:

— Танцювальний колектив «Грація» успішно розвивається більше 15 років. Зараз колектив нараховує 25 учасників. Це й учні міських шкіл, і аграрного ліцею, і колишні випускники цього навчального закладу. Для поїздки кожному учаснику необхідно 4800 гривень. Сюди входить проїзд, проживання і харчування. На жаль, більшість сімей моїх вихованців не в змозі оплатити таку дороговартісну поїздку. Тому й хочу звернутись через тижневик до спонсорів з проханням допомогти нам виступити в Коблево.

Зі слів викладача, «Грація» є багаторазовим призером та переможцем районних, обласних і всеукраїнських фестивалів. Та запрошення на конкурс такого рівня вони отримали вперше.

— Для багатьох дітей танці — це можливість розкритися і проявити свої здібності, — пояснює Інна. — Кожен із учасників «Грації» мріє виступити на конкурсі міжнародного рівня. Ми готуємо вісім номерів. Можливо, когось із дітей помітять і вони отримують путівку в життя, адже такі фестивалі є своєрідним відбором кращих танцюристів у різні школи. Саме це й спонукає шукати кошти. Ми активно готуємось до фестивалю і сподіваємось, що небайдужі земляки допоможуть здійснити дитячі мрії.

Телефон для довідок (095)084‑87‑34, Інна Пелих.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2018, 09:08 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації