Вхід | Реєстрація

День матері у Новостроївці

День матері у Новостроївці

У другій половині травня українська спільнота відзначає День матері, який цього року припав на 13 травня.
Саме цього дня, у неділю, у Новостроївському сільському клубі відбулося свято, присвячене жінці–матері. Увечері до клубу зійшлися мешканці навколишніх сіл Івано-Яризівки та Новостроївки. Організувала цей святковий захід директор клубу Любов Пісоцька, у співпраці з місцевими депутатами — Іваном Кристалем та Любов’ю Чорною.

Святкове дійство розпочалося близько восьмої години вечора. Привітавши односельців зі святом, Любов Пісоцька надала слово гостеві, депутату обласної ради Гошгару Мухтарову, який тепло привітав усіх присутніх жінок–матерів та разом із виконуючою обов’язки старости Валентиною Чверткою вручили подяки і квіти 12 матерям учасників АТО. По завершенню свята на усіх присутніх жінок чекав солодкий стіл від депутата.

Після офіційної частини розпочався півторагодинний концерт, який приготували запрошені гості громади — учасники художньої самодіяльності Китайгородського та Бабайківського будинків культури і Царичанського центру культури та дозвілля. Кожен номер, кожен виступ артистів глядачі зустрічали гучними оплесками. А це — народний вокальний ансамбль «Орільчанка» у складі Володимира Гов’язова, Сергія Сідака, Антоніни Бондарь, Дмитра Івженка, Марії Білоножко, Любові та Василя Павелків, Юрія Хоменка, солістів Олени Сульжик, Оксани та Тетяни Даниленків, Олени Боклаг, Надії Кочерги. Після концерту для молоді відбулася дискотека.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації