Вхід | Реєстрація

Талановиті. Творчі. Розумні

Талановиті. Творчі. Розумні

Нещодавно в місті Кам’янському відбувся зональний етап ХХІV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників.

Царичанський район представила команда «Палаючі серця» Преображенської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі Ліани Виноградової, Стаса Мухіна, Уляни Кравченко, Євгенії Томас, Каріни Фесенко, Влади Шмалій. Керівник команди — педагог–організатор Інна Северина.

Усього в змаганнях виступили 6 команд: з Кам’янського, Вільногірська, Криничанського, Петриківського та Магдалинівського районів. У підсумку «Палаючі серця» стали переможцями цього зонального етапу. Творчі й винахідливі дівчата і хлопці стали серед сильних команд найкращими. Вітаємо з перемогою!

А ненабагато раніше ця ж команда, тільки у меншому кількісному складі, здобула перше місце в номінації «театральний жанр», взявши участь в обласному дитячо–юнацькому фестивалі «Z — ефір». Творчий колектив «Ліра» Преображенської школи (наставник — учитель зарубіжної літератури Алла Суворова) представив постановку «Проблеми української мови». Юні актори Стас Мухін, Ліана Виноградова, Уляна Кравченко та Влада Шмалій після виступу отримали гучні оплески від глядачів, схвальні відгуки від журі і диплом переможця.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації