Вхід | Реєстрація

«Гетьман» стає переможцем кубка «Весна-2018»

«Гетьман» стає переможцем кубка «Весна-2018»

У суботу, 19 травня, у Галущиній Греблі розіграли весняний кубок з футболу.

Участь у турнірі взяли п’ять команд. Згідно жеребкування, до групи «А» потрапили «Гетьман» (Галущина Гребля), «Чиста Криниця-2» (Драбинівка) і «Темп» (Суха Маячка). У групі «Б» зустрілись «Кернел» (Мала Перещепина) і «Чиста Криниця» (Драбинівка).

Перед початком турніру учасників змагань привітав галущиногреблянський староста Володимир Коба, який побажав командам вдалої гри і перемог. Він також представив головного арбітра турніру Віталія Гарця.

Ігри відбувалися за коловою системою в кожній групі, переможці яких повинні були зустрітися у фіналі, а команди, які посіли другі місця у своїй групі, — у матчі за третє місце. У групі «А» «Гетьман» розгромив «Чисту Криницю-2» (7:0) і зіграв внічию з «Темпом» (0:0). У свою чергу футболісти з Драбинівки зуміли оговтатись від поразки і перемогти «Темп» (1:0). У групі «Б», незважаючи на ігрову і територіальну перевагу «Чистої Криниці» над «Кернелом», матч закінчився з рахунком 1:1 (за драбинян голом відзначився нестаріючий Віталій Баранович). У післяматчевій серії пенальті влучнішими були гравці «Кернела», а їх воротар Валентин Білокінь відбив три удари суперників.

Відтак у матчі за третє місце відбулось своєрідне дербі двох драбинівських команд, перемогу в якому з рахунком 3:2 здобула більш досвідчена «Чиста Криниця». У фіналі в напруженій боротьбі «Гетьман» мінімально здолав «Кернел» (1:0).

По закінченню турніру організатори кубка нагородили грамотами і медалями кращих гравців команд. Ними стали В’ячеслав Клименко («Темп»), Євген Світличний («Чиста Криниця-2»), Володимир Остріков («Чиста Криниця»), Валентин Білокінь («Кернел») та Владислав Іванов («Гетьман»).

Отже, за результатами змагань третє місце здобула «Чиста Криниця» (Драбинівка), яку нагороджено грамотою і грошовою премією. Другим став «Кернел» з Малої Перещепини, який також отримав грамоту за друге місце та фінансову винагороду. Перше місце, а з ним кубок, грамоту і фінасову премію, на радість місцевих глядачів, здобув галущиногреблянський «Гетьман».

Організатори турніру дякують за фінансову допомогу в проведенні кубка Валерію Мирн ому, Івану Клименку, Миколі Мирному і Володимиру Кобі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2018, 15:54 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації