Вхід | Реєстрація

Біличанина оштрафували за порно в соцмережі

Біличанина оштрафували за порно в соцмережі

Кобеляцькі служителі Феміди призначили 1700 гривень штрафу жителю Біликів, який зберігав на своїй сторінці ВКонтакті порнографічні відео.

23 травня Кобеляцький районний суд виніс вирок біличанину Олександру К., який зберігав на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакті порнографічні відео. Йому призначили 1700 гривень штрафу.

Як зазначається в матеріалах справи, протягом двох років, із 2015‑го по 2017‑й, мешканець Біликів Олександр К. на власній сторінці ВКонтакті зберігав відео, які містять інформацію порнографічного характеру. Висновок щодо відеороликів надала судово‑мистецтвознавча експертиза. Слідчі кваліфікували такі дії за частиною 2 статті 301 Кримінального кодексу України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів караються штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно- та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.).

7 травня під час досудового розслідування Олександр К. уклав із прокурором угоду про визнання винуватості. Згідно з документом, чоловік визнав себе винним, а прокурор пообіцяв наполягати на покаранні у вигляді штрафу.

23 травня угоду затвердила суддя Тетяна Тесленко. Вона визнала Олександра К. винним у розповсюдженні порнографії та призначила чоловіку 1700 гривень штрафу. Також біличанин сплатить 4004 гривень судових витрат за проведення експертизи.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2018, 18:18 | Кобеляки | Кримінал
1. orakul / 1 червня 2018, 18:17
Ну не пришелепуватий оцей біличанин? Та й не факт, що там була порнуха. Може помістив Венеру Мілоську, а нові революціонери не до рук причепились, типу хто вкрав, бо крадіжка у них як здрасьте, а типу порнуха. Ну може ж таке бути. Нікому ж тих відео, чи що вона там, не показували і ЕХО но пояснює що там було. А з іншого боку він пришелепуватий в квадраті. Теба було знайти адвоката, який би заявив що то Путін розмістив ту порнуху. (Та й сайтик то путніський, блін, заборонений у демкоратичній Україні, а прокуроро того і не побачив). Путінський хакер помістив порнуху аби дискредитувати свідомого українця. І нехай би спробував хоч один прокурор чи суддя його засудити. Відразу б йому клеймо - "Агент Путіна". Нехай доведе, що він не агент. Іще не пізно це розкрутити. Треба хлопцю сказати, що на нього натисли і змусили "зізнатися", а воно так і було. Ау, свідомі! Допоможіть хлопчині. Він сам себе оговорив. А суддя з прокурором ймовірно агенти. Бо чого б вони його судили. Видно ж, що вони хлопця засудили а Путіна укривають. Чого вони Путіна укривають? Відповідь очевидна. Треба про це президенту накатати, бо він й не здогадується які в Кобеялках діла творяться.
2. Чудо Юдо / 2 червня 2018, 08:42
Насправді, по-перше, притягли просто для галочки.
По-друге питання дуже спірне уже хоча б у тому, що поліцейські знайшли його порнуху у "Вконтакті". У забороненій соцмережі, в якій, по ідеї, українців бути не повинно. Я не юрист, але щось тут не клеїться - за користування забороненим ресурсом до відповідальності не притягуємо, але уважно слідкуємо чи не викладають там порнуху.
Я думаю біличанина розвели просто на рішення попроще: уклади угоду, заплати гроші і ми перестанемо любити тобі мізки.

А найвеселіше собі представити тут експертизу, за яку оплачено суму, більшу за сам штраф. Так і представляю собі цих експертів, які сідають за комп, вмикають вищезгадане відео, уважно дивляться, уважно слухають «Ahhhh, ahhh! Ja, ja, Ich werde dich verpr?geln!» і потім з розумним виглядом говорять:
– Так, ми тут провели експертизу... Так, це, скоріше за все, порно. З вас 4004 гривні!
3. don / 11 червня 2018, 14:29
де можна подивитися що він зберігав
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації