Вхід | Реєстрація

«Домісолька» гучно відзначила ювілей

«Домісолька» гучно відзначила ювілей

Минулої п’ятниці в будинку дитячої та юнацької творчості широко та гучно відсвяткували 15-річчя добре відомого на Приоріллі творчого дитячого пісенного об’єднання «Домісолька», яким керує Оксана Ромашко.
Цей колектив складається з учасників молодших і старших груп, солістів–вокалістів, дівочого ансамблю «Лайм — Некст». Протягом пройдених років творчий колектив неодноразово ставав лауреатом різноманітних фестивальних конкурсів. Ансамбль є незмінним активним учасником районних та обласних заходів.

Розпочалася історія «Домісольки» з 2003 року, коли поріг тоді ще будинку школярів переступила креативна, завзята, активна, неспокійна за вдачею молода жінка. Спочатку в Оксани Олексіївни співало 8 дівчаток. Та згодом колектив розрісся до 30 вихованців. У «Домісольки» є свій стиль, вони постійно експериментують у творчості, до кожного образу шиють яскраве і сучасне вбрання. У цьому дітей і керівника повністю підтримують батьки. Тут панують тісна співпраця і розуміння.

Підтримує колектив і влада, ніколи не стоїть осторонь задумів і починань амбітного колективу. Згуртувавшись, керівництво Царичанської громади та депутати різних рівнів забезпечили фінансування ювілейного заходу. А подивитись було на що. На подвір’ї встановили сцену для виступів, яка була святково вбрана і творчо оформлена. По всій задній стіні сцени викарбували в стилі сучасного дизайну світлини ансамблю. Також було облаштоване спеціальне місце для бажаючих зробити фото на згадку. За імпровізованим глядацьким залом був підготовлений вишуканий стіл із солодощами для малих ювілярів. А всі бажаючі могли насолодитися смаком велетенського торта і морозивом. У ході свята глядачі переглянули насичену концертну програму, яку підготували учасники–ювіляри та юні танцюристи зразкового хореографічного колективу «Натхнення». Виступи артистів межували з виступами гостей, колег, батьків. Було багато добрих слів, квітів, подарунків, грамот, подяк на адресу Оксани Ромашко та її вихованців, батьків. Оксана Олексіївна, у свою чергу, висловила подяку спонсорам, колегам, батькам вихованців — словом, усім тим, хто підтримав і допоміг у підготовці святкового дійства.

Свято ще довго вирувало. Адже як можна відмовитись від такого задоволення, як срібляне шоу, енергійна дискотека та смачнючий торт.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації