Вхід | Реєстрація

Відкриття екопарку

Відкриття екопарку

Учора в Кобеляках відбулося відкриття Екопарку.

Парк знаходиться у мікрорайоні Заворскло. У ньому мешкають різні екзотичні тварини.

Екопарк є комунальним підприємством Кобеляцької міської ради і фінансується з бюджету міста.

Вхід у парк безкоштовний.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2018, 20:49 | Кобеляки | Цікаве


1. Чудо Юдо / 8 червня 2018, 11:34
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну от нехай назвуть мене ким завгодно, але і тут я бачу бездарне тринькання грошей і абсолютно бездумний проект.
Зоопарк... Ну рєбята, ну подумайте самі, який вагон умов потрібно для того, щоб зоопарк утримувати? По всій Україні їх закривають через нестачу коштів, а у нас купа бабла, ми відкрили.
Я розумію, що працівники цього парку знають як управлятися із кіньми, але ж мавпа, дикобраз, кенгуру, - це ж не коні. З ними потірбно уміти управлятися, вони на самому сіні не протягнуть. А раптом захворіють? У нас в районі є ветеринар-спеціаліст по кенгуру? А через 3 місяці цей кенгуру вимахає до 2 метрів зросту - його і надалі триматимуть в клітці 3х2 метри? А ще через місяць морози шарахнуть - він по полю в -10 по цельсію буде стрибати чи як?
Взагалом я тут бачу 2 варіанти: або в це діло ще вбухають не менше мільйона (а то і двох), або ці милі тваринки скоро почнуть лапки простягати.

Блять, у місті тротуари роздовбані, дороги не стелені, води влітку немає, а вони у зоопарки граються, ну що цим людям скажеш?..
2. КАМаз / 8 червня 2018, 13:59
Чудо ти попав, ща тебе микола козак і Валера К. за свого кумира шапками закидають)))) Як ти міг на пахана бочку котити, йому навіть прокуратура ніпочім, а то ти тут з такою критикою)))
3. orakul / 8 червня 2018, 15:24
1.Чудо Юдо
«Ну рєбята, ну подумайте самі, який вагон умов потрібно для того, щоб зоопарк утримувати? По всій Україні їх закривають через нестачу коштів, а у нас купа бабла, ми відкрили.»

Та не можеш аналізувати навіть ту інформацію, яка вже є в тебе в каструлі. Напрягайся, думай, може Бог поможе. Раз відкрили -значить комусь це потрібно. Елементарно Ватсон. Можу підказати кому - Фельдману і світовому кагалу, представником якого він є. Пишу не стільки для тебе, а для мислячих людей яких ще хоч якась сотня може й залишилась. А може вже й сотні не набереться. Колись давно моя бабуся розповідаючи про життя в роки окупації підкреслювала той факт, що старости при німцях були різні. Одні ретиво виконували те, що їм приписано, постійно проявляли власну ініціативу і чіплялися до людей і навіть могли людину нізащо розстріляти чи здати в комендутуру. А були й інші старости, які людям співчували і навіть таємно їм допомагали. До чого це я так здалеку. Да то того що "государство Украина кончилось на Майдйане". До майдану ще був шанс, зараз шансу намає. І Ісип і Копелець робитимуть те що їм наказуватимуть. От тільки Ісип в свій час викинув на смітник інваліда війни і це він вважав нормою. Коли Копелець тільки став мером мені один із Ісипових поклонників розповідав про Копельця: "Ну що то за мер такий? Він навіть сам себе не поважає. До нього приїхав на колясці інвалід і він вибіг до ньоого на вулицю. Що то за мер?" Цього тобі не понять а хтось може і пойме. До речі, скоро у нас мерів не буде а будуть старости. Думаю що про це ти знаєш.
4. orakul / 8 червня 2018, 15:36
Йдем далі. Якби ти був спостережливим то побачив би, що при відсутності коштів у нас ще й будується крута дорога на Дніпропетровськ. Нагадаю, що у самому Дніпрі при його перейменуванні ставили питання про те щоб назвати його Єрусалимом на Дніпрі, але поки що не наважились, обмежелись Дніпром. Не все відразу. Підождемо. Якщо ти не знаєш, то почитай по ссилці а я тобі поки що висмикну пару цитат: «Менора» — уникальное сооружение и крупнейший в мире еврейский комплекс, аналогов которому нет в мире. Данный проект отображает прошлое, настоящее и будущее еврейской жизни Днепра." Тобі не цікаво знати нафіга тут КРУПНЕЙШИЙ В МИРЕ...? Якби ти був уважним, то почитав би навіть тут в ЕХО про те, що у цьому році Полтавському аеропорту присвоєно статус міжнародного. Тобі не цікаво довідатися нафіга в якійсь задрипаній Полтаві якомусь задрипаному аеропорту в якому за часів так званою незалежності не злетів і не сів жоден літак, статус міжнародного? Дуже на напрягайся, бо ще каструля закипить. Ось краще почитай про Менору, бо скажеш що я придумав. Посилання на menorah-center.com
5. orakul / 8 червня 2018, 15:45
Немає часу на писання. Ще й не впевнений в тім, що пишу не в холосту, бо можуть видалити. Ага, так ото років через жесять будуть жити інші, ті кому ви землю спродасте. Нарід знищать і розженуть по гейропам а вам казатимуть що то Путін на вас напав. Якщо у твоїх дітей є вишиванка і шаровари то у них є шанс залишися жити разом із кенгуру і мавпами. Ну ще будуть ті хто прислуговуватиме. Але у клітці буде краще, в ній нічого робити не треба та і відвідувачі таки щось кидатимуть. "і нам розкаже гід, Що тут колись жили, пак, українці... - А є хоч слід? - Та от... схолов і слід.." (Борис Олійник)
6. orakul / 8 червня 2018, 20:10
Ну що, мовчите? Хохли-холопи... Ще допишу, бо не знаєте чому Дніпопетровськ вибрали. Тому що останній Любавичський ребе Менахем Мендл Шнеєрсон провів там своє дитинство. Ну це так вони кажуть. Народився він у Миколаєві, а потім жив деякий час у Дніпрі, так що свідомі типопатріоти можуть вважати його найвидатнішим українцем. Цей ребе був 7-м і після його смерті кагал вирішив нового вже не обирати, бо скорой цей Менахем матеріалізується у вигляді Месії-Машіаха. До його приходу залишилось років двадцять. Так що ждемо його у Дніпрі, чи може вже на той час у Єрусалимі на Дніпрі. До речі ось знайшов відеозапис його виступу на російській мові. Він звертається на цій мові до своїх соплемінників, які не знають івриту ні ідіщу, аби його зрозуміли. Капець! Кумир свідомих типупатріотів розмовляє на москальскій мові і навідміну від свіомих не вбиває своїх соплемінників за те що вони свою рідну мову не знають, як це роблять укропатріоти із іншими українцями, ну із русскоговорящими українцями. Уявляєте! А якщо вони навіть самого Бога "короновали.. на Царя" свого народу, як тут каже Менахем, то з вами лошарами вони зроблять все що захочуть. Очікуйте. Посилання на www.youtube.com
7. КАМаз / 8 червня 2018, 23:24
А ось і Валера намалювався, тепер він оракул)))))) Знову євреї жидомасони. Валера спустись в Кобеляки вчора з внучкою в 22.00 прогулювався по місту темно як серед поля. По місту можна ноги поломати ввечері бо тротуари криві і темно. Ну зато в нас є страус і кози на заворсклі)
8. Чудо Юдо / 9 червня 2018, 11:13
Щодо освітлення - то влучно. Вчора топав увечері, ледве не вбився - темінь, хоч в око стрельни. Розумні люди з фонариками вийшли, а я не додумався.

Блін, так і малюється утопічна картина: йшов 2018 рік... місто, цивілізація... З усіх куточків України з’їжджаються люди, щоб подивитися на чудо-екопарк у місті Кобеляки. Ідуть ще з вечора, щоб зайняти чергу. З фонариками, бо ж не видно ніфіга.
9. orakul / 9 червня 2018, 17:02
8.Чудо Юдо
«Розумні люди з фонариками вийшли, а я не додумався.»

Самокртично! Ростеш! Дасть бог повністю прозрієш.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації